Tu ce ți-ai propus să faci pentru tine?

N-am fost niciodată slabă băț, eram mai degrabă bine făcută. N-am acordat însă importanță chestiei ăsteia, până n-am intrat la facultate. Aveam câteva colege înalte, subțiri, și brusc, mi-am dat seama că vreau să fiu și eu așa. În plus, era epoca super modelelor, publicitatea luase avânt și era promovată imaginea aceea perfectă, a femeii înalte, slabe, bronzate cu păr lung și strălucitor.
Mai înaltă nu aveam cum să fiu, dar mai slabă sigur puteam să ajung. De atunci, o bună parte a vieții mele s-a desfășurat între două diete. Slăbeam, mă îngrășam la loc, slăbeam iarăși.
„Nu ești în stare să te abții, îmi spuneam.”
„Vezi, iarăși ai slăbit, uite ce bine îți vine rochia aia”
Știi ce am realizat la un moment dat? Că nu procesul de slăbire este cel mai dificil, ci menținerea. Acel “ceva” care să mă ajute să nu mai pun kilogramele la loc. Acel “ceva” a fost de fapt trecerea la un alt stil de viață.
Schimbarea majoră, pe care am făcut-o pentru mine. 
Am învățat să mănânc corect, să-mi respect corpul și să renunț la vină, atunci când mâncam ceva din afara listei cu “așa da”. Am învățat să mă iubesc cu toate rotunjimile mele, cu vergeturi și celulită (da, mai am pe ici, pe colo). Am învățat să nu îmi mai doresc să slăbesc ca să arăt ca altcineva, ci să arăt ca mine, varianta îmbunătățită prin alegerile pe care le fac zilnic.
Sunt 15 ani de când lucrez cu mine și n-o să te mint, este un proces continuu. Pentru că, să mănânci sănătos și să ai grijă de tine nu este doar despre ce faci acum, ci despre cum se reflectă în viitor ce faci acum.
Te-ai întrebat vreodată cum vei fi la 65-70 de ani? Care va fi calitatea vieții tale atunci? 
Multe dintre afecțiunile care apar chiar și la vârste mai tinere pot fi prevenite prin schimbarea stilului de viață: diabetul de tip II, bolile cardiovasculare, chiar și unele tipuri de cancer.
Mai ai încă timp să faci ceva pentru tine acum, nu aștepta să fie prea târziu pentru sănătatea și starea ta de bine!

Programele mele de nutriție&wellness te pun în centrul atenției, te învață să găsești echilibrul, să îți cunoști corpul.

Lucrul alături de mine înseamnă mai mult decât niște planuri alimentare pe care eu le întocmesc și tu le urmezi. În calitate de Nutrition&Wellness Coach te voi însoți în călătoria ta,  te voi încuraja să participi activ la crearea noilor obiceiuri alimentare și nu numai, care să te ajute să-ți atingi obiectivele propuse.

Știu că programul de 3 luni Nutrition&Wellness presupune mai mult timp investit și poate nu ești pregătită acum pentru asta. Poate vrei să vezi dacă ți se potrivește și pentru asta sunt pregătită să îți ofer bonus înainte de a achiziționa programul, un scurt call telefonic pentru a-ți povesti despre el. Tot ceea ce trebuie să faci este să-mi trimiți un mail pe adresa contact@carmenradu.ro cu subiectul “îmi doresc un call cu tine” și stabilim apoi detaliile.

Dacă vrei să îți oferi un cadou la acest sfârșit de an, dacă  vrei să afli răspunsul la întrebarea Tu cum vrei să fii mâine? aștept un mail de la tine.

 Programul Nutrition&Wellness beneficiază de 20% discount, banii pot fi achitați și în rate, pentru a fi mai ușor pentru bugetul tău.

Mai jos îți las și câteva mărturii ale clientelor cu care am lucrat, părerea lor contează pentru mine.

Cu drag,
Andreea

Păreri ale clienților

Bianca

“Programul a fost minunat! Un dar pentru corpul meu. Exact cum fusese intenția inițială, cu asta plecasem la drum și mi-a îndeplinit toate așteptările. Este refreshing să descoperi un profesionist care-și face munca cu dăruire și deschidere spre client și nevoile lui specifice. Programul mi-a deschis mintea și farfuria. Am dat o șansă unor alimente pe care nu le-aș fi încercat de una singură și am redescoperit plăcerea de a mânca fructe și legume proaspete în fiecare zi, nu doar accidental 🙂 “

 

Cristina

“M-ai ajutat să-mi regăsesc echilibrul în farfurie și în viață. N-am conștientizat până acum că nu am suficientă grijă de mine, și asta s-a văzut. Eram obosită, lipsită de energie, kilogramele s-au acumulat. Mă bucur că am avut curajul să fac ceva pentru mine, și mă bucur că am ales să lucrez cu tine. Ești un om pasionat de ceea ce faci, și asta se vede.”

 

Anca

“Programul m-a ajutat să descopăr rețete sănătoase, ușor de aplicat în mese de acum înainte. M-a ajutat să descopăr că am nevoie de mai multe fibre în dietă. Am descoperit de asemenea alimente pe care nu știam cum să le folosesc înainte.”

 

Mihaela

” Acest program va deveni treptat noul nostru „program de viață.”

 

Pentru ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook 

 

Sursa foto: Arhiva personală, credit foto Magdalena Aldea Photography

 

 

 

(Visited 120 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.