Ediția cu numărul 5 a Programului “60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA, alimentației corecte

Am ajuns la ediția cu numărul 5 din programul  „60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte”.

Despre ce este programul ăsta? În primul rând despre schimbarea obiceiurilor alimentare. Despre găsirea unor alternative sănătoase la junk food. Despre a găti pentru tine și cei dragi mâncare gustoasă. Despre un nou stil de viață. Sigur că ceea ce fac împreună cu participanții în timpul celor 60 de zile trebuie continuat și după, munca și meritul este al lor. Eu sunt doar un însoțitor de drum pentru o perioadă, pentru fiecare dintre ei.

Nu vorbesc niciodată despre kilograme și nu întreb cât a slăbit fiecare în timpul programului. Pentru că știu că și acest lucru se întâmplă, știu că asta își doresc. Eu întreb ce mici victorii au obținut. Iar prin mici victorii, înțeleg de exemplu, faptul că la o petrecere n-au mai mâncat un număr mare de prăjituri ci au constatat singuri că două bucățele le ajung. Și sentimentul de vină că au mâncat, a dispărut. Da, asta este o victorie.

Mi se pare extraordinar să pot ajuta și să pot participa la schimbare, așa că dacă aveți nevoie de așa ceva în viața voastră, vă anunț că pe 15 iulie începe cea de-a 5a ediție a programului.

Vom învăța împreună să construim obiceiuri alimentare sănătoase, să gătim, să ne bucurăm de mâncare, să slăbim fără să ne înfometăm, să ne îmbunătățim nivelul de energie și să ne remodelăm corpul.

Iată mai jos și câteva impresii ale participanților, din formularul de feedback sau pur și simplu primite pe mail/whatsapp:

 

 

 

O altă surpriză frumoasă a fost articolul scris de către Raluca Loteanu, cu care încă mai lucrez, chiar dacă ea este peste ocean (da, programul este flexibil și se poate desfășura și exclusiv online). Experiența ei poate vă ajută să înțelegeți că nu sunteți singurii care trec prin asta, dar că nu este imposibil să obții ce ți-ai propus.

Dacă doriți așadar să faceți o schimbare în bine în ceea ce privește alimentația și stilul de viață, aștept să-mi scrieți pe adresa contact@carmenradu.ro pentru a vă trimite toate detaliile legate de program. 

 Despre mine puteți citi aici

 

Vă aștept cu drag!

 

 

Sursa foto: Kevin McCutcheon on Unsplash

(Visited 69 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.