Am ajuns la cea de-a patra ediție a programului „60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte”.

Sunt fericită pentru că am reușit să ajut. După trei ediții, faptul că participanții aplică ceea ce au învățat pe parcursul celor 60 de zile, contează cel mai mult. Scopul acestui program este în primul rând să învățăm să avem o relație corectă cu mâncarea. Să învățăm să ne iubim corpul și să îl tratăm cu respect. Dacă facem asta, organismul nostru ne va mulțumi. Cum? Printr-un nivel crescut de energie, printr-o stare generală de bine, prin îmbunătățirea imunității printr-un somn odihnitor și de ce nu, prin remodelarea corporală.

Primesc și acum de la participanții de la prima și a doua ediție poze cu meniurile pe care au învățat să le construiască singuri. Văd că sunt foarte siguri pe ei. Văd că cei pentru care mișcarea se reducea doar la câțiva pași de la mașină la poarta casei, au început să introducă și aceast lucru în ecuația sănătății.

E minunat să vezi că oamenii sunt motivați să se schimbe, deși acest lucru nu este de loc simplu.

Despre cum au fost primele ediții puteți citi aici, ediția a treia este acum la final. Eu nu lucrez cu multe persoane în același timp, tocmai pentru a putea acorda fiecăruia atenția necesară, așadar locurile sunt limitate.

 

Ce vom învăța în cadrul programul ” 60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte”?

Vom învăța printre altele cum să construim obiceiuri alimentare sănătoase, cum pregătim mâncarea pentru birou, cum ne organizăm chiar și atunci când timpul este limitat, cum lucrăm cu noi înșine mai ales după finalizarea programului.

Nu este simplu dar se poate, iar rezultatele sunt pe măsură.

Eu voi fi alături de voi să vă susțin și să vă ajut pas cu pas, așa că dacă doriți să aflați și restul detaliilor despre program, scrieți-mi pe adresa contact@carmenradu.ro. Despre mine puteți citi aici

Programul mai-iunie începe la mijlocul lunii mai, așa că vă aștept cu drag!

 

 

Credit foto Brooke Lark on Unsplash

  1. Malinescu Ema says:

    Buna ziua,
    As dori sa aflu mai multe detalii despre acest program de 60 de zile, pentru mine si cei doi copii ai mei.
    Va multumesc!

  2. Buna ziua! Hristos a inviat! As vrea sa aflu detalii despre programul de 60 de zile din mai-iunie.
    Multumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.