Ce faci cu copilul într-o dimineață ploioasă de weekend?

Îl duci la un spectacol. În primul weekend din octombrie a plouat de a rupt, așa că, invitația la atelierul de la MiniArt Show a picat la fix.  În weekend particip rar la evenimente, tocmai pentru că weekendurile sunt pentru familie și prieteni, dar cum atelierul era cu dedicație pentru copii, n-am putut să refuz. Și bine am făcut, pentru că așa am avut ocazia să schimb câteva cuvinte cu Ioana Ginghină și am descoperit un om cald și prietenos, care face lucruri frumoase pentru copii, alături de echipa sa.

Bine, ca să recunosc cinstit, m-am bucurat și de socializarea cu alte mămici blogger, am profitat din plin de faptul că Tudor a fost tare interesat de spectacolul senzorial Lumea lui Nemo, așa că am reușit să mai schimb și eu două vorbe ca omul normal, nu în goană după domnia sa.

Mi-a plăcut spectacolul, acesta a început cu o proiecție și cu povestea peștișorului Nemo și a fost urmată de joaca în nisip kinetic. Aici a fost chiar distractiv să vezi picii desculți și cu pantalonii suflecați, lucrând cu găletușe, lopățele și forme. Momentul meu de liniște, ce vă spuneam?

Cred că atelierele de tipul acestuia sunt un mod plăcut pentru cei mici de a învăța, ele sunt special create pentru a stimula văzul, auzul, simțul tactil dar și creativitatea și imaginația. Echipa Ioanei este faină iar recuzita este un magnet pentru copii 🙂 Sinceră să fiu, m-aș fi descălțat și eu și m-aș fi plimbat puțin în nisip, de dorul mării (că tare m-aș muta la malul ei undeva, cândva).

Dacă vreți să aflați mai multe detalii despre toate spectacolele senzoriale puse în scenă în această toamnă de MiniArt Show, puteți intra aici. Eu vă las în compania unor poze din timpul spectacolului Lumea lui Nemo. Nu-i așa că este frumos să fii copil?

 

Credit foto Mihai Raitaru

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.