60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte

Mi-ar fi plăcut ca în toți anii în care mă luptam cu demonii dietelor și ai slăbitului să am pe cineva alături. Nu doar o persoană care să-mi pună pe hârtie un meniu standard, același ca la toată lumea (da, am pățit-o și eu și soțul meu acum mulți ani cu un nume celebru), ci o persoană care să asculte și să mă îndrume. Poate calea mea ar fi fost mai ușoară și drumul spre echilibru mai rapid și mai lin.

 

 

M-am gândit că pot să ajut, nu doar din perspectiva omului care stă în spatele unui birou, completează o fișă și trimite un meniu, ci din perspectiva unui om care a trecut prin tot procesul. Pentru că eu cred că este foarte important să înțelegi. Și să ajuți persoana din fața ta să își atingă targetul dar mai ales să îl mențină.

Așa mi-a venit ideea programului de consiliere pe care eu l-am denumit „60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte” 

De ce 60 de zile? Pentru că sunt un început pentru un nou stil de viață. Împreună vom face primii pași către o alimentație corectă și echilibrată, împreună vom învăța să pregătim rețete delicioase și simplu de preparat. Iar dacă o să-ți placă, putem continua, bineînțeles.

Programul include întâlniri de grup, planuri alimentare personalizate în funcție de preferințele tale, ghid de cumpărături și de citit etichete, rețete, consiliere.  Iar pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, începutul programului va avea loc la 1 noiembrie și va dura până după Anul Nou, ca să pot să îți arăt și cum să treci peste Sărbătorile de Iarnă cu fruntea sus. Și fără kilograme în plus. Pentru că știu cum e să te simți vinovat la fiecare gură de cozonac de Crăciun. Și ca să răspund probabil la prima întrebare, nu, nu vei mânca piept de pui la grătar cu salată timp de 60 de zile. Și nu va trebui să treci prin viață refuzându-ți o prăjitură, sau un pahar cu vin.

De ce eu? Cu siguranță n-am inventat roata în domeniul ăsta al consilierii, dar uite aici câteva informații despre mine. N-o să te mint, nu va fi ușor. Pentru că schimbările în bine se fac cu multă muncă și cu efort. Dar dacă eu am putut, poți și tu.

Dacă te interesează să afli și restul detaliilor despre program, trimite-mi un mail pe adresa contact@carmenradu.ro

Ai timp să te înscrii până la data de 25 octombrie ca să putem să începem fix pe 1 noiembrie.

Te aștept cu drag!

 

 

 

Surse foto:arhiva personală, Pexels

(Visited 39 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.