Dacă ai nevoie de ajutor legat de nutriție și stil de viață sănătos, iată cum te pot ajuta:

Programe personalizate de consultanță pentru:

  • Trecerea la o alimentație sănătoasă individual sau în familie
  • Pierdere în greutate și menținere
  • Alimentație sănătoasă pe timpul sarcinii și alăptării
  • Workshopuri de psiho-nutriție și educație alimentară
  • Workshopuri corporate
  • Elaborare meniuri pentru grădinițe, școli și centre Afterschool, implementare rețete împreună cu personalul din bucătăria instituției
  • Ateliere de nutriție în grădinițe și școli, educația alimentară este esențială într-o lume în care se face marketing agresiv pentru produse procesate

Exemplu de program de consultanță: Programul „60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA, alimentației corecte”

De ce eu?

Sunt Tehnician Nutriționist acreditat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării Științifice și PN Level 1 Certified Coach (Precision Nutrition Canada).

Am absolvit cursul de Psiho-Nutriție acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) și IAHT (International Alliance of Holistic Therapist) precum și cursuri de Nutriția copilului și Nutriție sportivă. Sunt Trainer acreditat ANC, membru al Complementary Medical Association UK iar din anul 2016 și până la finalizarea proiectului în 2018, am fost Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver.

Am susținut peste 60 de ateliere în grădinițe și școli și am participat la organizarea Food Revolution Day la Conac ediția 2017.

Sunt pasionată de nutriție de 15 ani, timp în care am studiat, am experimentat și am învățat care sunt alegerile corecte și care sunt cele mai puțin corecte. Am fost dependentă de diete ani de zile, iar efectul yo-yo nu îmi este străin. Am înțeles că echilibrul este calea corectă și am ales să fac trecerea de la diete la un stil de viață sănătos.

Știu că schimbările în bine se fac cu răbdare și în timp, iar dacă ai încredere în mine, te pot ajuta!

Pentru informații suplimentare mă poți contacta pe mail la adresa: contact@carmenradu.ro