Program de nutriție&stil de viață sănătos în echipă

Acum 15 ani când am început să studiez nutriția, nu auzisem de epigenetică. Nu știam că se fac cercetări legate de modul în care mediul și stilul nostru de viață pot influența expresia genelor. Nu știam că, dacă faci anumite alegeri legate de stilul de viață, poți să încetinești îmbătrânirea, poți să fii echilibrat hormonal, poți chiar să previi apariția anumitor boli.

Nu știam că de fapt nu contează doar ce mănânci ci și cât și cum dormi, cât  ești de stresat, dacă sportul are loc în viața ta. Am făcut greșeli, pentru că la început scopul meu era doar să slăbesc. Am învățat din ele. M-am întors și am luat-o de la capăt. Am reușit în timp să schimb obiceiuri, atunci când am înțeles că dietele nu mă ajută. Am început să fac sport și mi-a plăcut de mine după un an. N-a fost ușor.

Am avut și eu momente în care voiam să arunc pantofii de sport și abonamentul la sală și să zic „lasă că mă duc mâine”. Am știut însă că „mâinele” ăsta nu va mai veni.  E chestie de voință? De motivație? Ce m-a determinat să fac toate schimbările astea? Îmi este ușor? Acum da. Anul acesta voi împlini 45 de ani și sunt în formă mai bună decât la 30.

Fac sport acasă și dacă m-aș caracteriza printr-un singur cuvânt, acela ar fi disciplinată. Da, toate lucrurile astea care par imposibile, mi-au intrat în rutină, așa cum a intrat și spălatul pe dinți.

Știu că fiecare dintre noi poate să facă schimbări, dacă dorește cu adevărat. O, suntem capabili de atât de multe, trebuie doar să avem încredere în noi!

Și știți ce cred eu că poate ajuta? Un partener pe drumul schimbării. Cineva cu care să poți face schimb de opinii, care să te susțină atunci când drumul pare greu.

Acestea fiind spuse, vă anunț că la 1 iulie lansez programul Improve your life with a friend. Vino împreună cu o prietenă și vom lucra împreună în echipă, timp de 3 luni pentru:

-schimbarea obiceiurilor alimentare

– îmbunătățirea stilului de viață

-implementarea unor  metode de organizare și planificare

– urmărirea obținerii rezultatelor dorite

Ce veți primi în cadrul Programului Improve your life:

 • câte 6 ședințe de coaching online one-on-one, una la două săptămâni, pentru tine și prietena ta
 • ghid de cumpărături
 • plan alimentar personalizat făcut de către mine pentru 2 luni, în luna a treia veți lucra voi planurile pentru a vă deprinde cu acest obicei, iar eu le voi corecta/adapta dacă este nevoie
 • stabilirea cantităților
 • rețete ușor de preparat
 • organizare și planificare
 • tips&trick pentru gătit
 • care sunt schimbările pe care le puteți face pentru o stare de bine
 • exerciții de mindful eating
 • exerciții de introspecție și motivație
 • informații în format electronic legate de ceilalți factori care contribuie la starea noastră de bine și la slăbit: somn, control al stresului, echilibru hormonal
 • recomandări de antrenamente online
 • suport
 • evaluare lunară

Care este scopul Programului Improve your life:

-Modificarea percepției despre mâncare și diete, acesta fiind și un pas important pentru obținerea unei siluete armonioase

-Primii pași pentru trecerea la un stil de viață sănătos, care poate fi adoptat pentru tot restul vieții

Pentru că știu că schimbările în bine se pot face numai dacă ai mindset-ul corect și ești în momentul potrivit din viața ta pentru o astfel de călătorie, scrie-mi pe adresa de mail contact@carmenradu.ro  care sunt motivele pentru care tu și prietena ta aveți nevoie de programul Improve your life.

Dacă vom decide împreună să facem echipă, veți primi pe mail și restul detaliilor legate de modul de desfășurare al programului, preț și variantele de plată.

 

Vă aștept cu drag,

Andreea

 

 

Citește și: https://carmenradu.ro/provizii-pentru-o-alimentatie-sanatoasa/

 

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook

(Visited 671 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.