Mănâncă sănătos și ține bugetul sub control-program de consultanță

Cât reprezintă cheltuielile tale lunare cu mâncarea?

Ți se pare că poți mânca sănătos doar dacă ai un buget mare?

Cum arată cămara ta? Ai rafturi de conserve și alte produse neperisabile, cumpărate la impuls sau fără să ai cu adevărat nevoie?

Te întrebi des “Eu ce mai gătesc azi?”, dar nu suficient de des „Eu ce gătesc pentru săptămâna viitoare?”

Arunci mâncare?

Dacă te regăsești în întrebările de mai sus, dacă ți se pare că bugetul alocat alimentelor este prea mare și crezi că poți mânca sănătos doar cu niște cheltuieli pe măsură, atunci programul „Mănâncă sănătos și ține bugetul sub control” ți se potrivește.

Timp de 4 săptămâni vom lucra împreună pentru a stabili planul alimentar săptămânal, pentru a învăța cum să te organizezi, pentru a reduce cheltuielile și risipa alimentară.

Ce vei învăța concret:

  • Cum îți organizezi cumpărăturile și gătitul chiar dacă timpul e scurt, pornind de la nevoile tale și ale familiei tale
  • Cum să folosești ce ai în cămară și să eviți risipa alimentară și risipa de buget
  • Care sunt alimentele pe care e bine să le ai în cămară/frigider și care te pot scoate din impas, până ajungi la cumpărături și în ce cantități
  • Exerciții de planificare alimentară și teme săptămânale
  • Rețete gustoase și exemple de meniuri săptămânale
  • Ce ai nevoie să schimbi tu? Informații personalizate care să te ajute să îți schimbi obiceiurile legate de cumpărături și alimentație
  • Cum alegem alimentele? E justificată căutarea produselor bio?
  • Cât de mult ar trebui să conteze prețul alimentelor în decizia de a cumpăra

Adoptarea unui obicei nou nu este un lucru simplu. Ține de exercițiu, dar și de susținere și sprijin, atunci când avem nevoie. Ideea acestui program a pornit de la o discuție cu câteva prietene, legată de bugetul pentru mâncare. Eu sunt adepta planificării de orice tip, fie că este vorba despre mesele familiei sau orice alte activități.

Îmi place să centralizez tot ce am de făcut, sunt organizată, iar agenda sau fișierele excel îmi sunt cei mai buni prieteni. Cred că în vremea lui pe repede înainte, fără organizare nu ne ies prea multe, iar lipsa de organizare poate fi sursa unui stres inutil. Cu puțin exercițiu putem schimba lucrurile în bine, iar când binele ăsta ne ajută să facem și economie de timp și bani, avem de câștigat cu siguranță.

Programul se desfășoară online și conține două consultații one-on-one via Skype sau Whatsapp video call, materiale educaționale furnizate în format electronic, exerciții practice. La final, vom analiza împreună progresul făcut și vom monitoriza timp de încă două săptămâni (gratuit), modul în care te descurci singură.

Durata programului este de 4 săptămâni+2 săptămâni de monitorizare gratuită, iar costul acestuia este de 600 lei. Mai am o surpriză, participanții care se înscriu până pe 10 februarie beneficiază de 20% discount, adică plătesc 480 lei.

De ce să lucrezi cu mine?

Sunt Tehnician Nutriționist acreditat de către Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării Științifice și PN Level 1 Certified Coach (Precision Nutrition Canada).

Am absolvit cursul de Psiho-Nutriție acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) și IAHT (International Alliance of Holistic Therapist) precum și cursuri de Nutriția copilului și Nutriție sportivă. Sunt Trainer acreditat ANC, membru al Complementary Medical Association UK iar din anul 2016 și până la finalizarea proiectului în 2018, am fost Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver. Am susținut peste 60 de ateliere în grădinițe și școli și am participat la organizarea Food Revolution Day la Conac ediția 2017.

Sunt pasionată de nutriție de 15 ani, timp în care am studiat, am experimentat și am învățat care sunt alegerile corecte și care sunt cele mai puțin corecte. Am fost dependentă de diete ani de zile, iar efectul yo-yo nu îmi este străin. Am înțeles că echilibrul este calea corectă și am ales să fac trecerea de la diete la un stil de viață sănătos.

 

Pentru detalii legate de modul de desfășurare a programului, îmi puteți scrie pe contact@carmenradu.ro

Citește și:https://carmenradu.ro/nutritie-eu-si-copilul-meu/relatia-noastra-cu-mancarea/

 

 

Sursa foto: pixabay

(Visited 179 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.