Da, și eu am avut probleme cu greutatea

Mă întreba recent una dintre clientele mele dacă eu am avut probleme cu greutatea. I-am răspuns că da, și că decizia de a studia nutriția a fost luată în primul rând dintr-o nevoie personală. Din nevoia de a rupe cercul dietelor, de a nu mai trece prin chinul provocat de restricții alimentare și apoi de acumularea kilogramelor pierdute.

În toți acești ani am făcut cursuri, am citit studii medicale, articole, cărți, pentru a înțelege în primul rând pentru mine, apoi, acest lucru s-a transformat în activitate, și așa am devenit Nutrition&Wellness Coach.

Pe măsură ce au trecut anii, am vrut să aflu cum îmi pot îmbunătăți calitatea vieții prin schimbări în alimentație și în stilul de viață, ce pot să fac pentru a îmi menține sănătatea,  cum pot întârzia sau chiar preveni apariția anumitor boli.

Atenția mea s-a îndreptat în ultima vreme către alimentele funcționale, către acele alimente care au și alte proprietăți în afară de a ne hrăni. Acele alimente care, conform unor studii de specialitate, conțin substanțe care pot ajuta organismul să funcționeze mai bine, să se apere mai bine.

Eu sunt convinsă că sunt încă multe de descoperit legat de modul în care funcționăm și de modul în care hrana noastră ne poate ajuta, și mai sunt convinsă de un lucru: vreau să fac tot ce îmi stă în putere să fiu sănătoasă. Nu, nu alerg numai după alimente bio, nu intenționez să mă mut în vârf de munte și să cresc animale pentru consumul propriu, dar vreau să fiu sigură că am făcut tot ce am putut, cu mijloacele pe care le-am avut la îndemână.

Vreau ca atunci când voi fi bunică să pot să țin pasul cu nepoții mei, să fiu energică și să nu regret că nu i-am oferit corpului meu tot ce aș fi putut în materie de alimentație și stil de viață, la timpul cuvenit.

Acestea fiind spuse, am pregătit pentru voi un curs numit Alimente funcționale-cum pot să-mi susțin sistemul imunitar, un curs în care vă împărtășesc informații despre aceste alimente și beneficiile lor, dar care conține și planuri alimentare bazate pe aceste alimente, cu rețetele aferente pentru 30 de zile.  Practic, veți avea câte un plan alimentar pentru fiecare săptămână, timp de o lună.

Multe dintre alimentele prezentate în curs vă sunt cu siguranță cunoscute, chiar dacă unele poate numai după denumire, dar poate nu știți ce pot face ele pentru voi, atunci când sunt consumate frecvent. Poate ați vrea să le folosiți dar nu știți cum.

Ei bine, acest curs vă poate învăța cum să le includeți în alimentația voastră în mod obișnuit. Cum să schimbați timp de cel puțin o lună, modul în care vă hrăniți corpul.

Nu, nu este un curs de slăbit, deși dacă acum mâncați produse procesate, beți băuturi carbogazoase și sunteți dependente de zahăr, este posibil ca luna aceasta să vă ajute să mai pierdeți din kilogramele în plus.

Este un curs pentru îmbunătățirea modului în care ne hrănim, pentru introducerea în alimentație a unor ingrediente cu proprietăți benefice pentru organismul nostru, pentru conștientizarea faptului că ceea ce mâncăm ne poate ajuta să avem un microbiom sănătos și să ne susținem sistemul imunitar.

Cursul conține informații despre:

 • alimente funcționale și beneficiile lor
 • legătura dintre imunitate și alimentele funcționale
 • definiția inflamației
 • cum putem să reducem inflamația
 • planuri alimentare bazate pe alimentele funcționale pentru 4 săptămâni
 • rețete complete, aferente acestor planuri alimentare
 • resurse: studii și cercetări care demonstrează efectele benefice ale alimentelor funcționale

Valoarea cursului este 550 lei, dar el poate fi achiziționat acum la prețul de 180 lei, și poate fi achitat direct pe site, cu cardul.

Există și un BONUS la achiziția cursului, format din:

 • o sesiune de întrebări și răspunsuri personalizate (îmi poți trimite 10 întrebări legate de alimentație și stil de viață sănătos pe mail, iar eu îți voi răspunde în maxim 48 de ore)
 • e-book gratuit 10 alimente benefice pentru sănătatea hormonilor
 • un discount special la celelalte programe de nutriție pe care le organizez
 • template pentru lista de cumpărături
 • template pentru planificarea meniului

Acesta este Cursul Alimente funcționale, dacă aveți nevoie de un plan alimentar structurat pentru 30 de zile, care să vă ajute să vă îmbunătățiți stilul de a vă hrăni, îl puteți achiziționa de aici: https://carmenradu.ro/alimente-functionale/

 

Cu drag,

Andreea

 

 

Consultanță: https://carmenradu.ro/programe-online/

Pentru ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook 

 

Sursa foto: adobestock

(Visited 180 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.