Program Smart Start Nutrition

Toate programele care au ca scop schimbarea stilului de alimentație și pierderea în greutate pleacă de la principiul următor: nutriționistul face planuri alimentare, clientul le respectă (mai mult sau mai puțin, în funcție de diferiți factori).

Cum ar fi însă dacă TU ai avea controlul asupra farfuriei tale? Cum ar fi dacă ți-ai schimba perspectiva asupra slăbitului și mâncării și ți-ai schimba mindsetul care să susțină acest proces?

Cum ar fi dacă ai participa la un program în care să ți se ofere principiile de bază pentru o alimentație sănătoasă, un model de lucru și apoi timp de 4 săptămâni, tu ai fi cea care ar lucra planurile alimentare care să te ajute să îți schimbi stilul de a mânca și relația cu mâncarea?

Dacă tu ai decide ce vrei să mănânci și eu te-aș ghida și aș corecta acolo unde este nevoie?

Acesta este modul meu de lucru cu clientele cu care colaborez pe o perioadă mai mare de 3 luni. Ele își planifică alimentația, eu corectez unde este nevoie. Pentru că eu cred că fiecare avem puterea de a decide și dreptul de a alege în funcție de gusturile și dorințele noastre și mai cred că împuternicirea este necesară, dacă vrem ca schimbările să poate fi susținute pentru toată viața.
E simplu când cineva îți spune ce să mănânci, dar în momentul în care finalizezi colaborarea, n-ai vrea să revii la vechile obiceiuri, nu?
Eu îți propun Programul Smart Start Nutrition care durează 4 săptămâni și conține:
 • un workshop online de 60 de minute
 • profilul tău nutrițional
 • recomandările mele personalizate pentru tine
 • schimbările pe care le poți face în alimentația ta
 • tips&tricks pentru organizarea cumpărăturilor și planificarea meselor
 • tips&tricks pentru alegerea corectă a alimentelor
 • exemplu de meniu după care te poți ghida
 • rețete sănătoase pe care le poți folosi
 • timp de 4 săptămâni îți vei stabili singură alimentația pornind de la informațiile mele, îmi vei trimite planurile tale alimentare iar eu te voi ajuta să corectezi și să îmbunătățești

Ce vei obține în urma programului Smart Start Nutrition:

 • mai multă claritate în ceea ce privește alimentele hrănitoare și modul în care le poți introduce în alimentația ta
 • mai multă organizare
 • vei scăpa de „eu astăzi ce mănânc?”
 • vei învăța cum să te bucuri și de o prăjitură, dar cum să faci ca una să nu se transforme în toată tava și în frustrarea care apare după ce ai terminat tava
 • susținere pe toată durata programului pe whatsapp sau mail
 • independență în stabilirea meniului (tu stabilești ce vrei să mănânci, eu te ajut să ajustezi mărimea porțiilor și rețetele de gătit, astfel încât să fie prietenoase cu silueta ta)
Crezi că nu există alternativă la cartofii prăjiți? Ba da, există 🙂
Crezi că nu există alternativă la eugenii, ciocolățele și napolitane? Există și și pentru ele.
Crezi că mâncarea nu are gust, dacă nu o prăjești? Ba are.
N-o să te păcălesc și să-ți spun că în 4 săptămâni se vor întâmpla minuni și silueta ta se va transforma 100%. O să-ți spun însă că după 4 săptămâni vei stăpâni noțiunile de bază ale alimentației sănătoase, vei afla ce alimente ar trebui să consumi des și ce ar trebui să consumi rar, vei afla cum să gestionezi poftele și mai ales vei afla cum să te poți organiza singură, pe termen lung.

Dacă îți dorești să deții tu controlul, iar eu să îți fiu ghid, dacă dorești să obții claritate în ceea ce privește conținutul farfuriei și să îți gestionezi relația cu mâncarea pe termen lung, te aștept să lucrăm împreună.

Ca să poți participa la program, trebuie să fii hotărâtă să investești 4 săptămâni în tine, să îți dorești cu adevărat să faci schimbări în bine în alimentația ta.

Programul începe la 1 martie, costul său este de 370 lei. Dacă te înscrii până pe 25 februarie, plătești 300 lei. Locurile sunt limitate, pentru că îmi doresc să pot acorda timpul corespunzător fiecărei participante.
Programul se adresează femeilor care doresc să își îmbunătățească relația cu mâncarea pe termen lung. Dacă și tu ești una dintre ele, trimite-mi un mail pe adresa contact@carmenradu.ro și scrie-mi care este motivul pentru care îți dorești să faci această schimbare.
Cu drag,
Andreea

Pentru ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook 

 

Sursa foto Adobestock

(Visited 56 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.