Program Smart Start Nutrition

Program Smart Start Nutrition- preia controlul farfuriei tale!

 

Toate programele care au ca scop schimbarea stilului de alimentație și pierderea în greutate pleacă de la principiul următor: nutriționistul face planuri alimentare, clientul le respectă (mai mult sau mai puțin, în funcție de diferiți factori).

Cum ar fi însă dacă TU ai avea controlul asupra farfuriei tale? Cum ar fi dacă ți-ai schimba perspectiva asupra slăbitului și mâncării și ți-ai schimba mindsetul care să susțină acest proces?

Cum ar fi dacă ai participa la un program în care să ți se ofere principiile de bază pentru o alimentație sănătoasă, un model de lucru și apoi timp de 4 săptămâni, tu ai fi cea care ar lucra planurile alimentare care să te ajute să îți schimbi stilul de a mânca și relația cu mâncarea?

Dacă tu ai decide ce vrei să mănânci și eu te-aș ghida și aș corecta acolo unde este nevoie?

 

Programul este pentru tine dacă

 • ai ținut diete și ești familiarizată cu efectul yo-yo (slăbit-îngrășat)
 • nu reușești să-ți susții motivația pentru a face schimbări în bine în stilul tău de viață
 • mănânci haotic
 • îți gestionezi emoțiile prin intermediul farfuriei, mâncarea este refugiul tău
 • consideri că o alimentație sănătoasă înseamnă restricții
 • nu reușești să te organizezi în bucătărie

 

Programul este pentru tine dacă vrei să înveți cum să deții controlul farfuriei tale și vrei să înveți cum să iei deciziile corecte legate de alimentație.

 

 

 Ce conține Programul Smart Start Nutrition și cum se desfășoară

 

Programul durează 4 săptămâni și conține:

 • Un workshop online  cu durata de 60 de minute în cadrul căruia vom discuta despre cauzele acumulării kilogramelor în plus, despre dependența de mâncare, despre schimbările sustenabile pe care le poți face în alimentația ta și despre construirea obiceiurilor noi care să te ajute să-ți atingi obiectivul.
 • Monitorizare timp de 4 săptămâni: îți vei stabili singură alimentația pornind de la informațiile mele și de la alimentele pe care dorești tu să le mănânci,  îmi vei trimite planurile tale alimentare iar eu te voi ajuta să corectezi și să îmbunătățești. Timp de 4 săptămâni vei beneficia de suport pe whatsapp sau mail.
 • Materiale în format electronic privind:
 • profilul tău nutrițional și recomandările mele personalizate pentru tine
 • materiale despre organizarea cumpărăturilor și planificarea meselor
 • alegerea corectă a alimentelor și recomandările mele de magazine și produse
 • instrumente de control al poftelor
 • exemplu de meniu după care te poți ghida
 • rețete sănătoase pe care le poți folosi
 • template pentru lista de cumpărături
 • template pentru organizarea alimentației

 

Ce vei obține în urma programului Smart Start Nutrition

 • mai multă claritate în ceea ce privește alimentele hrănitoare și modul în care le poți introduce în alimentația ta
 • mai multă organizare
 • vei scăpa de „eu astăzi ce mănânc?”
 • vei învăța cum să te bucuri și de o prăjitură, dar cum să faci ca una să nu se transforme în toată tava și în frustrarea care apare după ce ai terminat tava
 • susținere pe toată durata programului
 • independență în stabilirea meniului (tu stabilești ce vrei să mănânci, eu te ajut să ajustezi mărimea porțiilor și rețetele de gătit, astfel încât să fie prietenoase cu silueta ta)
 • tehnici de gestionare a poftelor
 • idei de rețete sănătoase

 

Programul se adresează femeilor care doresc să renunțe la conceptul de dietă și doresc să-și îmbunătățească relația cu mâncarea și cu propriul corp.

Eu cred că fiecare are puterea de a decide și dreptul de a alege în funcție de gusturile și dorințele sale, și mai cred că împuternicirea este necesară, dacă vrem ca schimbările să poate fi susținute pentru toată viața.

E simplu când cineva îți spune ce să mănânci, dar în momentul în care finalizezi colaborarea, n-ai vrea să revii la vechile obiceiuri, nu?

 

Eu sunt Andreea-Carmen Radu, Nutrition & Wellness Coach acreditat.

 

Interesul pentru nutriție a început acum aproximativ 16 ani, când am observat că mâncatul haotic, urmat de diete drastice, au are consecințe nefericite: kilograme acumulate, frustrare, tristețe, imagine de sine distorsionată.  Am descoperit că, de fapt, cheia este schimbarea stilului de viață, că nu contează numai conținutul farfuriei, ci și mișcarea, somnul, controlul stresului.

Știu că este greu să împaci și viața de mamă și jobul și viața de familie, și mai știu că ultimul an a adus cu el provocări mari legate de organizarea gătitului pentru întreaga familie.

Cred că prea multe responsabilități ne fac să ne punem pe noi, femeile, la finalul listei de priorități, dar mai cred și că femeile pot avea o siluetă armonioasă, pot fi echilibrate și pline de energie, chiar și atunci când trebuie să se împartă între job, viața de mamă și cea de familie.

Am studiat nutriția și în ultimii 7 ani am lucrat cu peste 1000 de femei în procesul de căutare a echilibrului în farfurie și de îmbunătățire a relației cu propriul corp.

 

Printre cursurile mele de specializare se numără:

-PN1 Certified Coach (Precision Nutrition- Canada)

– Tehnician Nutriționist acreditat de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice

– Certified Stress Management Coach -Spencer Institute

-Eating Psychology Coach, curs acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) și IAHT (International Alliance of Holistic Therapist

– curs de Nutriția copilului și Nutriție sportivă

 

 

N-o să te păcălesc și să-ți spun că în 4 săptămâni se vor întâmpla minuni și silueta ta se va transforma 100%. O să-ți spun însă că după 4 săptămâni vei stăpâni noțiunile de bază ale alimentației sănătoase, vei afla ce alimente ar trebui să consumi des și ce ar trebui să consumi rar, vei afla cum să gestionezi poftele și mai ales vei afla cum să te poți organiza singură, pe termen lung.

 

Dacă îți dorești să deții tu controlul, dacă dorești să obții claritate în ceea ce privește conținutul farfuriei și să înveți cum să îți gestionezi relația cu mâncarea, te aștept alături de mine.

Ca să poți participa la program, trebuie să fii hotărâtă să investești 4 săptămâni în tine, să îți dorești cu adevărat să faci schimbări în bine în alimentația ta.

 

Preț: 400 lei

 

În maxim 24 ore de la efectuarea plății te voi contacta pentru a stabili programarea workshopului.


Inscrie-te la curs urmand linkul de mai jos.

 

 

 

Consultanță:https://carmenradu.ro/

Pentru ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook 

 

Sursa foto Adobestock

(Visited 778 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.