Ai nevoie de o schimbare a alimentației?

Numai mâine nu-i poimâine 🙂 . Programul „60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte” ediția noiembrie-decembrie este în plină desfășurare,  se văd primele rezultate și cu siguranță Sărbătorile de Iarnă vor trece fără stres prin farfuriile participanților.

Când primesc mesaje cum este cel de mai jos, nu pot decât să mă bucur:

 

Știu că unele rezoluții de Anul Nou sună cam așa:

– la anu’ mă las de fumat

– la anu’ mă duc la sală

– la anu’ vreau să plec în vacanță în Mauritius

– la anu’ vreau să slăbesc

– la anu’ vreau să mănânc sănătos

Dacă pentru primele nu pot face prea multe, cu siguranță la ultimele două vă pot ajuta, așa că vă anunț că în ianuarie va începe un nou program 60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte”.

Ce conține programul? Plan alimentar personalizat, ghid de cumpărături, rețete, consiliere, întâlniri, practic tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă reconfigura viața din punct de vedere al alegerilor alimentare.

Da, veți învăța și cum să gătiți rapid și sănătos, nici mie nu-mi place să stau o zi în bucătărie. Timpul e prețios și contează pentru fiecare dintre noi, iar gătitul acasă este una dintre cele mai faine chestii pe care le putem face pentru noi. Cu toate astea, există soluții practice ca să nu stăm toată ziua lângă aragaz sau cuptor.

Da, veți învăța cum să faceți diferența dintre dietă și stil de viață sănătos.

Da, veți învăța cum să mâncați la birou, în călătorii, la restaurant, în weekend. E greu? Începutul e greu, dar vă asigur că merită efortul.

Eu voi fi alături de voi să vă susțin și să vă ajut pas cu pas, așa că dacă vă interesează să aflați și restul detaliilor despre program, trimiteți-mi un mail pe adresa contact@carmenradu.ro. Despre mine puteți citi aici:

Programul ianuarie-februarie începe luni, pe 8 ianuarie, așa că aveți timp să vă înscrieți până la finalul anului. Pentru cei care se înscriu până de Crăciun, Moșul aduce și o surpriză 🙂

Vă aștept cu drag!

 

 

Sursa foto: Pexels

 

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Pingback: #71 Inspirația săptămânii (9 - 15 decembrie 2017) | Cristina Oțel

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.