A treia ediție a programului “60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte”

La jumătatea lunii martie voi da startul celei de-a treia ediții a programului  „60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte”

Despre cum au fost primele ediții puteți citi aici, ediția a doua este acum la final. Pentru că locurile sunt limitate, vă anunț din timp că am deschis înscrierile pentru următoarea ediție.

Marea majoritate a participanților la cele două ediții au venit cu un singur scop: “vreau să slăbesc”. Știu că vine primăvara și o dată cu trecerea la haine subțiri se umplu și sălile de sport și începem să ținem diete. Dar dacă am afla că nu avem nevoie de diete ci avem nevoie să învățăm să mâncăm sănătos? Dacă am învăța că mâncarea sănătoasă nu înseamnă un șir de restricții ci însușirea unor reguli pe care să le putem aplica apoi toată viața?

Da, începutul este greu, mai ales în condițiile în care ne găsim refugiul în mâncare. În mâncare procesată, bogată în zaharuri și grăsimi care ne schimbă percepția gustului și ne face să ne umplem burțile cu calorii goale și sufletul de tristețe când ne privim în oglindă. Nu este însă imposibil și cu puțin sprijin și puțină voință se poate.

În cadrul programul ” 60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte” vom discuta despre mâncare, vom învăța cum să preparăm rețete sănătoase, cum să facem lista de cumpărături, cum să mâncăm atât cât avem nevoie, cum să facem față tentațiilor. Vom învăța să facem diferența între dietă și adoptarea unui stil de viață sănătos. Vom învăța că nu trebuie ca problemele noastre de la serviciu sau problemele personale să ajungă în farfurie.

E greu? Începutul e greu, dar vă asigur că merită efortul.

Eu voi fi alături de voi să vă susțin și să vă ajut pas cu pas, așa că dacă vă interesează să aflați și restul detaliilor despre program, trimiteți-mi un mail pe adresa contact@carmenradu.ro. Despre mine puteți citi aici

Programul martie-aprilie începe la mijlocul lunii martie, și pentru că martie este o lună specială pentru femei, va fi o ediție dedicată exclusiv doamnelor. În plus, dacă vă înscrieți până pe data de 8 martie, beneficiați de un cadou 🙂

Vă aștept cu drag!

 

Sursa foto: Pixabay

(Visited 76 times, 1 visits today)

1 Comments

  1. Pingback: #83 Inspirația săptămânii (3 - 9 martie 2018) | Cristina Oțel

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.