Copilului tău îi place să citească?

Curtea Veche Publishing este una dintre editurile mele preferate. Unul dintre motive este că acolo sunt publicate cărțile lui Jamie Oliver, pe care le aștept mereu cu nerăbdare.

Au însă multe alte cărți minunate, unele dintre ele adresându-se copiilor. Am aflat de curând și m-am hotărât să vă spun și vouă că Țup și Girafa Leia, protagoniștii cărților O girafă în spațiu și alte șapte lumi ascunse și Țup. Imposibil e doar un cuvânt, invită copiii în Clubul Micilor Cititori de Curtea Veche.

Mai mult, Editura lansează newsletterul Micilor Cititori de Curtea Veche, newsletter dedicat copiilor și părinților.

Toți abonații primesc beneficii săptămânale și lunare: află primii despre noutăți și evenimente gratuite, au acces la reduceri și promoții exclusive, primesc fragmente audio din cele mai faine cărți pentru copii și părinți și clipuri video exclusive.

Legat de beneficii, iată-l și pe cel din luna septembrie: 40% reducere pentru abonați la Colecția Poveștile Cristinei. Dacă vreți să completați biblioteca celor mici, acum aveți ocazia să cumpărați O girafă în spațiu și alte șapte lumi ascunse scrisă de Cristina Donovici și  Țup. Imposibil e doar un cuvânt, scrisă de Alex Donovici.

La newsletterul care vă oferă informații despre cele mai noi cărți de parenting și pentru copii de la Curtea Veche Publishing, vă puteți abona accesând linkul de mai jos:

http://nl.curteaveche.ro/subscribe/2020/5b8bfe591fbbbf2a3524fbc9/deee9b2f303ce8cec34a39e635da1c63

Toată povestea asta de mai sus mi-a amintit și ce rol important au jucat cărțile în copilăria mea…cărțile și joaca în aer liber, atunci nu existau tablete și calculatoare…

Sper ca și pentru copiii noștri să fie la fel, să nu pierdem din vedere cât de mult îi ajută cărțile la îmbunătățirea limbajului și la dezvoltarea imaginației.

Spor la citit!

 

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook aici

Sursa foto: Curtea Veche Publishing

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.