Unii oameni sunt speciali…

Există oameni pe lumea asta a căror menire este să ajute. Să creeze în jurul lor o comunitate, să genereze energie pozitivă, să aducă schimbare. Eu cunosc în acest moment trei persoane care fac acest lucru, una dintre ele fiind Elena Gorun, fondatoarea Asociației Work at Home Moms din România. Pe Elena am cunoscut-o acum aproximativ doi ani când încercam să-mi promovez magazinul online cu  hainuțe din bumbac organic certificat GOTS pentru copii.  Țin minte că m-au impresionat căldura și bunătatea care răzbăteau dincolo de câteva rânduri trimise pe mail, deschiderea și bunăvoința.

Elena a avut amabilitatea de a-mi răspunde la câteva întrebari legate de proiectul pe care îl conduce cu pasiune și vă invit și pe voi să aflați detalii despre el în rândurile de mai jos:

1. Cine este Elena Gorun?
Bună Andreea.
Elena este un om visător, mama unui pui de 3 ani şi de Asociaţia Work At Home Moms, sociolog.

2. Cum a apărut ideea înfiinţării WHAM?
Ideea a izvorât dintr-o nevoie acută de a lucra de acasă şi de a rămâne alături de Vlăduţ, de a cunoaşte mame ca mine, de a ne descoperi, încuraja şi reinventa împreună.
Soţul meu este cel care a deschis acest drum pentru mine, pentru comunitatea WAHM. Am sprijinul şi sfatul lui în ce priveşte bunul mers al acestui proiect complex şi provocator.

3. Când a fost înfiinţată asociaţia şi care este rolul ei?
Asociaţia a fost înfiinţată în 2014 şi îşi propune îndrumarea şi sprijinul mamelor care doresc lucreze part time, project based, home based, dar şi celor antreprenoare.
Eu simt Asociaţia este o rampă de lansare, un cuib de împrietenire, dar şi o mare deschizătoare de drumuri prin efortul a sute de mame. E o fiinţă vie.

wham-4

4. Ce aţi reuşit faceţi în acest interval de timp pentru mămicile din comunitate?
Proiectele WAHM sunt multe, care mai de care mai frumoase, iar pentru mine, de neuitat. Voi exemplifica:
-Mama StartUP: competiţie de idei de afaceri, aflată deja la a şasea ediţie în 2017. Proiectul Mama StartUp a fost creat pentru a susţine mamele începătoare într-ale afacerilor. Alături de sponsori şi de juriul cu experienţă în domeniu, dorim încurajăm afacerile mamelor cu premii substanţiale şi feedback pentru o mai bună lansare în breaslă.
-Şezători şi dezbateri pe teme precum: branding, social media, fiscalitate etc.
-Campanii de fundraising în comunitate, cu rol de a susţine proiectul unei mame sau proiecte de interes pentru WAHMs (avem proiecte finanţate cu sume între 450-5800 ron)

5. Cum te împărţi între muncă ta pentru asociaţie şi viaţă de mămică?
Este îmbucurător faptul se implică atât de multe persoane pentru bunul mers al acestui ong. Suntem împreună şi ne ajutăm, sfătuim, completăm.
wham-3
6. Care sunt planurile de viitor?
sprijinim din ce în ce mai multe proiecte în vederea legalizării şi creştem frumos în continuare, pline de curaj!

 

 

Despre WHAM puteți citi aici sau puteți vizita pagina de facebook a comunitații.

Și înca ceva, in data de 26 februarie 2017 intre orele 10.00-19.00 la restaurantul La Bordei – Cotroceni Business Center va avea loc MAMA FEST, un eveniment WHAM în cadrul căruia puteți să găsiți cele mai potrivite cadouri pentru Marțisor, cadouri handmade făurite cu pasiune și migală de către mămici talentate dar puteți participa și la ateliere cu diferite teme.

Detalii despre eveniment aveti aici.

 

Sursa foto: Asociatia Work at Home Moms credit foto Cristina Tomani

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.