Sunt indragostita de sport!

Da, pot spune cu mana pe inima ca acum, la aproape 40 de ani sunt indragostita de sport!

Desi am inteles de mai multi ani importanta acestuia in viata mea dar mai ales cat de important este sa fiu consecventa, am avut si perioade in care am fost mai lenesa, apoi perioade in care am tras la propriu la sala din dorinta de a reveni repede “back on tracks”.

Acum cateva luni, mai précis in mai am cunoscut un antrenor care mi-a schimbat complet viziunea despre sport. Cu ajutorul lui am inteles cat de diferit este metabolismul nostru fata de cel al barbatilor si cat de important este sa alegi un  protocol de  antrenament pentru intensificarea arderilor. Stiam ca pe masura ce inaintam in varsta, noi femeile avem tendinta sa ne ingrasam mai usor, stiam ca metabolismul incetineste si ca trebuie regandit intreg planul alimentar  si sincer eram destul de circumspecta vis-a-vis de antrenamente, mai ales ca in urma orelor de sport pe care le faceam m-am ales cu un corp mai tonifiat dar acul cantarului refuza se sa miste in jos.

Au trecut 6 luni de cand am inceput noul program de antrenament si acul cantarului s-a miscat bine. Cu 7 kg in jos. Am un abdomen mult mai suplu, picioare tonifiate si celulita aproape de loc iar procentul de grasime din corp a scazut semnificativ, aceasta inseamna ca din cele 7 kg cateva bune sunt chiar grasime!

Am aproape 40 de ani, da repet acest lucru si ma simt mai bine decat la 30! Bineinteles ca mai este loc de imbunatatiri, mai ales ca soldurile mele nu au fost niciodata punctul meu forte insa intentionez sa ma tin de antrenamente si sa ajung acolo unde mi-am propus. A! Inca ceva, atunci cand nu reusesc sa ajung la sala de sport fac acasa, exercitiile nu necesita un echipament sofisticat si nici un timp foarte indelungat, deci se poate. Totul depinde de dorinta noastra de a ne misca de pe canapea!

PS Desi in acest moment nu ne mai antrenam impreuna, drumul sau profesional fiind in plina ascensiune acum la unul dintre cele mai selecte cluburi de sport din tara, nu pot decat sa scriu multumesc Dragos Vasile pentru sfaturi si rabdare! (pe Dragos il puteti gasi pe pagina sa  facebook Dragos Vasile Personal Trainer https://www.facebook.com/Dragos-Vasile-Personal-Trainer-811503315535131/ )

 

 

Sursa foto:arhiva personala

(Visited 40 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.