Spiritul de echipă contează!

Ieri am fost parte dintr-un eveniment memorabil: Food Revolution Day la Conac 2017. Am pornit la drum două dintre noi, timid, cu dorința de a organiza un eveniment mic, pentru a marca această zi sărbătorită la nivel mondial. Am fost apoi 3 și apoi 4 și totul a căpătat dimensiuni epice.

Ultimele două luni au însemnat enorm pentru mine: am învățat că poți să-ți schimbi viața și să faci din lucrul cu copiii your day job, iar asta te poate face mult mai fericit decât lucrul în corporație, am învățat că atunci când ești un profesionist desăvârșit ți se deschid uși și primești ajutor din foarte multe părți. Am învățat că poți contribui la un eveniment de la sute de kilometri distanță, chiar și cu temperatură 40, cu branula în braț de pe un pat de spital.

Am învățat că poți intra mai târziu într-un proiect minunat și că poți să dai 100%. Am învățat că un astfel de eveniment presupune multă muncă, presupune comunicare excelentă cu oameni pe care nu i-ai mai văzut niciodată dar cu care rezonezi perfect, nopți nedormite, proiecte personale puse on hold. Am învățat că poți să ajuți rugându-ți soțul să-și ia concediu și să stea cu cei trei copii. Am învățat că lucrurile grele se duc mai ușor în echipă și că o idee ne poate mobiliza pe toți.

Ce ați văzut ieri a fost posibil prin munca și efortul unei echipe minunate, pe parcursul a doua luni de zile. Pentru că titlul de Ambasador Food Revolution vine la pachet cu mult mai mult decât asocierea imaginii cu creatorul proiectului, vine cu multă responsabilitate. Pentru ca Food Revolution înseamnă să vrei să contribui la educația alimentară sănătoasă, să vrei să faci schimbare în comunitatea ta. Pentru că noi toți credem în asta!

Vă las acum în compania câtorva poze de la eveniment, nu înainte de a le mulțumi colegilor mei Ambasadori care au mutat munții din loc într-un timp scurt, Voluntarilor minunați care au participat ieri alături de noi, sponsorilor fără de care acest proiect nu ar fi fost posibil, partenerilor media și comunității extraordinare de bloggeri de parenting din care fac și eu parte, care ne-au ajutat să ducem vestea mai departe.

O să îi menționez pe toți mai jos, consider că este modul meu de a le mulțumi pentru efort și susținere:

Sponsori principali : BEKO, ALPRO, SHERATON HOTEL

Sponsori secundari: Solaris, Costa D’Oro, Rio Mare, Cassa Azzura, Fuchs, Quixx, Raw Vegan Bistro, Green Sugar, Sloop, Puro&Bio, Noorish, Eisberg, Republica Bio, Bioloi

Parteneri DGASPC sector 6, Parenting PR, Mozaic Media, Verita International School

Parteneri media: Magic FM, Totul despre mame, Pagina de Psihologie, A list Magazine

Bloguri partenere: mamicaurbana.ro; ralucaloteanu.ro; siblondelegandesc.ro; denisamanica.ro; bebeH.ro; roxanadulgheru.ro; despresufletulmeu.wordpress.com; mamide2.com; frunzaresc.eu; pisicapesarma.ro; mamicaautentica.ro; johannasburg.ro; idriceanu.com; mamaareblog.blogspot.ro; roatamare.com; babymanager.wordpress.com; mamipetocuri.ro; artistu.ro; revelatiideparinte.ro; mamapetoc.ro; daddycool.ro; go-big.ro; blogdefamilie.ro; reginamama.ro; mamicaactiva.com

Au mai susținut evenimentul si Food Bloggerii andreeachinesefood.blogspot.ro; isabelacuisine.eu; laprajiturela.ro; divainbucatarie.ro; fantezieinbucatarie.blogspot.com

Mă înclin în fața voastră, ați fost extraordinari!

 

Sursa foto: Arhiva personală

(Visited 41 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Oana Jindiceanu 21/05/2017 at 4:15 PM

  Felicitãri pentru eveniment! A fost extraordinar! Ne-am simtit excelent, iar salata pregatita de copii a fost… Oau! 🙂

  Reply
  1. Carmen Radu 21/05/2017 at 6:17 PM

   Mulțumim mult Oana, ne bucurăm dacă v-a plăcut! Asta este doar începutul 🙂

   Reply
 2. Irina Schmitz 21/05/2017 at 11:39 PM

  Apreciez atât de tare ceea ce ați făcut pe 20 Mai 2017 la Conac. Fantastic! Sunt tare încrezătoare că această epidemie a obezității va încetini.

  Reply
  1. Carmen Radu 22/05/2017 at 4:27 AM

   Mulțumim mult pentru susținere. Sperăm să schimbăm lucrurile, puțin câte puțin. Pentru că se poate.

   Reply

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.