Să sărbătorim 1 iunie cum se cuvine

Anul trecut echipa Itsy Bitsy alături de mulți alți oameni extraordinari a reușit un lucru minunat, și anume ca ziua de 1 iunie să fie declarată zi liberă, o zi în care părinții să se bucure și să se distreze alături de cei mici. Ca urmare, peste câteva zile va fi mare Sărbătoare în parcul Alexandru Ioan Cuza din București, de la orele 10.00 parcul transformându-se într-un uriaș loc de distracție.

Parcul va fi împărțit pe zone: Itsy Bitsy Show, Itsy Bitsy Joacă, Itsy Bitsy Creativ, Itsy Bitsy Sport, Itsy Bitsy Bebe, Itsy Bitsy Foto şi Itsy Bitsy VIP de la Foişorul de Lemn, și fiecare familie va putea alege să participe la activitățile pe care le consideră potrivite.

Vor fi multe multe surprize, alături de personajele preferate ale celor mici: Itsy, Bitsy, SuperZăpă şi Profesorul de Joacă Leon Magdan, vor fi și artiști ca Virgil Ianţu, Marius Moga, Magicianul Marian Râlea, Gabriel Cotabiţă, Magicianul Bogdan Muntean şi chiar Maia Malancuş, câştigătoarea Vocea României Junior. Vor cânta şi vor dansa copii din cluburile: DeMogaCamp & Contrapunct, Grupul Miniton, Corul Liliput, Corul de Copii Radio, Şcoala de Joacă, Trouble Crew şi Mini Trouble, STEYsha School of Irish Dance, Clubul Davidans, Asociaţia pentru formare.

Tot aici vor fi prezente și o parte dintre mămicile blogger cu care vă întâlniți în online, așadar este o ocazie minunată să le cunoașteți. Printre ele se numără Ana Nicolescu, Miruna Ioani, Cristina Oțel, Lucia Radu Simota, Bianca Timșa Stoicescu, Ioana Marinescu, Florina Badea, Mihaela Dămăceanu,  Alina Elena Golaes, Amina Tomescu,  Ana Maria Mitruş, Anca Gheorghe,  Dina Bento, Gabriela Maalouf și Otilia Mantelers.

Voi fi și eu prezentă alături de Tudor și de soțul meu de la 11.10 să povestim puțin pe înțelesul copiilor despre zahărul pe care îl consumăm și nu știm. Despre alimentație vorbesc oricând cu plăcere și cred că o demonstrație ajută întotdeauna când dorim să-i învățăm pe cei mici să se hrănească sănătos.

Puteți găsi mai multe informații pe site-ul Itsy Bitsy pe pagina de Facebook a evenimentului, și iată mai jos și programul complet al zilei.

Vă aștept cu drag la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională, îmi doresc tare mult să ne cunoaștem și ofline!

 

 

Sursa foto: Itsy Bitsy

1 Comment

  1. Pingback: 1 iunie, cea mai Itsy Bitsy zi liberă naţională! - Stilul meu de viata

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.