Sa fim frumoase!

Pe Mona Dobre o cunosc de cativa ani buni, stiam ca are un talent incredibil la desen insa astazi am redescoperit-o in calitate de Makeup artist. Este o mamica foarte talentata pe care imi face placere sa v-o prezint in interviul de mai jos:

 

Cine este Mona Dobre makeup artist?

Buna! Mona Dobre este o femeie, o sotie si o mama de gemeni, baieti. Mona Dobre makeup artist este un fost consultant pentru elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila care, pe fondul unor probleme pe piata de consultanta, a hotarat sa dea curs unei foarte vechi pasiuni, aceea pentru machiaj.

 

Cum si de cand a aparut pasiunea pentru machiaj?

Pasiuna pentru machiaj a aparut inca de pe bancile liceului. La vremea aceea nu aveam voie la scoala cu niciun pic de machiaj pe fata, cu toate astea, reuseam sa trisez uneori si aplicam pe fata mea ceea ce astazi se numeste no makeup makeup. Se pare ca mi-a iesit destul de bine, nu mi s-a facut niciodata observatie si nu am fost trimisa la toaleta sa ma spal, asa cum au patit alte colege de-ale mele. Din copilarie am fost pasionata de desen, apoi, de-a lungul timpului am cochetat cu pictura in ulei, am pictat camere pentru copii sau gradinite, am facut un curs de Corel si Photoshop (asta ca sa pot crea sau desena intr-un fel si la serviciu – am creat logo-uri, afise, brosuri, etc.), acum, a venit randul cursului de machiaj profesionist.

mona 2

 

 

Cum se impaca jobul de mama cu pasiunea ta?

Ma bucur de varsta baietilor mei (aproape 9 ani). La aceasta varsta inteleg multe lucruri si au fost incantati ca si mama lor merge la cursuri si invata lucruri noi, la fel ca si ei. Faptul ca am ales sa invat si sa mai deschid un „drum” in viata mea i-a facut sa inteleaga ca educatia este un proces de lunga durata, pe tot parcursul vietii, care nu trebuie niciodata incheiat. De fiecare data cand ma intorc acasa de la sedinte de machiaj ma intreaba ce am invatat nou sau cum m-am descurcat. Apoi, avand in vedere ca majoritatea solicitarilor sunt in weekend, asta inseamna mai mult timp petrecut cu tati, deci activitati ca-ntre baieti, pentru ei binevenite oricand.

 

Care sunt provocarile unui astfel de job?

Ai de a face cu foarte multi oameni, fiecare cu personalitatea lui dar, in general m-am bucurat de  cliente foarte deschise, relaxate, increzatoare si sigure ca vor obtine look-ul dorit.

mona 3

 

Planuri de viitor?

Planurile mele de viitor apropiat includ totusi un job sigur, full time. Din pacate, nu cred ca pasiunea pentru machiaj ma va ajuta sa-mi sustin financiar familia, la acest moment imi propun sa particip la cat mai multe evenimente de gen si sa raspund solicitarilor. Pe viitor, ma gandesc  sa fac si un curs de machiaj prostetic si de efecte speciale.

 

Cum te pot gasi doamnele si domnisoarele care doresc sa fie frumoase?

Este foarte simplu sa ma gaseasca, de curand am lansat pagina de facebook Partysta by Mona Dobre – Makeup & Accessories:  https://www.facebook.com/PartystabyMonaDobre/  acolo, eventualele cliente pot gasi numarul de telefon, pot scrie un mesaj sau pot vedea alte transformari /creatii ale mele.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.