Mickey și piloții de curse la Disney Junior

Am crescut cu desenele lui Disney, pe vremea când eu eram copil le primeam cu porția, sâmbăta la Gala Desenului Animat. Nu cred că a fost vreun personaj care să îmi displacă, poate doar Cruella din 101 Dalmațieni iar șoricelul cel isteț Mickey Mouse a fost printre cele mai îndrăgite.

Acum ca mamă, încerc să păstrez un echilibru în fiecare zi între televizor și activități împreună cu Tudor. Când este vorba despre privit la desene, dintre toate canalele existente aleg doar Disney Junior pentru că mi se pare cel mai potrivit. Aici nu există desene violente cu țipete și personaje care arată sau vorbesc ciudat.

Nu știu dacă asta se moștenește cumva însă am observat că dintre toate personajele Disney și lui Tudor îi place mult Mickey Mouse iar dansul de la finalul fiecarui episod este nelipsit în programul nostru. Eu găsesc în desenele astea și elemente educative, copiii învață să numere, să selecteze obiecte de diferite mărimi, învață că legumele și fructele sunt sănătoase (aici au o încă o bilă albă de la mine), învață ce înseamnă să ai prieteni și să fii bun.

Am aflat că pe 22 aprilie la 10.30 se lansează un nou serial numit Mickey și piloții de curse, sunt absolut sigură că Tudor va fi încântat mai ales că implică și mașinuțe și ca orice băiețel este fascinat de ele.

Programul ni-i prezintă pe Mickey și gașca lui la volanul mașinilor lor unice, în curse amuzante și curajoase în jurul lumii, dar și făcând năzdrăvănii în orașul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie și Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvând problemele oricui are nevoie de o mână de ajutor. Special create pentru copiii cu vârsta între 2 – 7 ani, poveștile sunt concepute astfel încât să împărtășească lecții sociale și emoționale despre prietenie, munca în echipă, optimism și fairplay.

Talentul creativ, nominalizat la premiile Emmy, care se află în spatele serialelor hit de la Disney Junior, Clubul lui Mickey Mouse și Jake și pirații din Țara de Nicăieri, cuprinde următoarea echipă de producție: Rob LaDuca ca producător executiv, Mark Seidenberg co-producător executiv și supervising story editor, și pe Thomas Hart în rolul de story editor. Seria este o producție marca Disney Television Animation.

Eu mă bucur pentru că personajele Disney dăinuie peste timp, aceasta este dovada că lucrurile bune își au locul lor în inima mai multor generații. Faptul că acum le urmăresc alături de Tudor nu poate decât să mă bucure și sper să își formeze și el amintiri așa cum am eu cu tatăl meu, amândoi sâmbăta la prânz în fața televizorului urmărind cu sufletul la gură noi aventuri.

 

 

Sursa foto: Disney Animation

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.