Idei nebunești pentru anul următor

Toată lumea este la ora bilanțului. Se apropie finalul anului și mulți trag linie și privesc la tot ce a însemnat 2017 pentru ei și la ce și-ar dori în 2018.

Eu am făcut asta când a fost ziua mea de naștere, nu mai repet, că n-am noutăți. M-am gândit să ne amuzăm însă puțin împreună și să vă întreb dacă ar fi să dați glas celor mai nebunești idei sau vise (acelea care sunt imposibil de îndeplinit), ce anume v-ați dori în 2018?

Poate să fie orice idee, orice dorință, inclusiv ceva ce are legătură cu zânele și unicornii 🙂 Și ca să înțelegeți despre ce vorbesc, o să încep eu. La capitolul idei nebune și imposibile ar intra pentru mine următoarele:

  • o cină cu Jon Bon Jovi ( doar o cină, nu vă gândiți la prostii). Îmi place la nebunie cum cântă, îmi place că își ajută semenii (printre altele, are un restaurant în New Jersey unde oamenii cu posibilități financiare reduse se pot bucura de o masă caldă și pentru asta prestează servicii în diverse organizații de caritate). Îmi place pentru că are o căsătorie care durează de 27 de ani, iar asta în lumea glamour în care se învârte înseamnă ceva…                                                          La întrebarea: “Care este secretul tău pentru o căsnicie fericită?” răspunsul său a fost amuzant: ” Îmi este frică de nevastă”.
  • o discuție tete-a-tete cu George Lucas. Tatăl seriei Războiul Stelelor mi se pare fascinant. Pentru anul 1977, realizarea primului film din serie a fost incredibilă.
  • lecții de gătit de la Jamie Oliver. Aici nu cred că trebuie să mai scriu nimic ca să-mi justific alegerea 🙂 Sinceră să fiu, cred că dacă aș fi cu Jamie lângă mine în bucătărie, ar fi o întâlnire de tipul Obi-Wan Kenobi- Luke Skywalker, ca să rămân în spiritul dorinței precedente…
  • o casă în Provence. E, da. Asta ar fi dorința absolută. O casă veche, de piatră, cu obloane la ferestre, cu pini în curte și mierle care să cânte dimineața. Cu baghetă proaspătă cu dulceață de casă și o cafea aburindă…
  • un apartament la Paris. Cafenele cu mese mici și înghesuite, salată cu brânză caldă de capră, muzee, Marais, magazine mici unde găsești adevărate comori, Notre Dame.
  • lecții de pilotajCât de tare poate să fie să conduci un avion?

Nu mi-am propus să fiu serioasă în articolul ăsta ci doar să vă provoc și pe voi să dați glas celor mai nebunești idei și dorințe. Pentru că viața ar fi tristă fără râs și fără vise, oricât de imposibil de atins ar fi ele. Cred că un exercițiu de imaginație nu strică din când în când.

Sper că v-am adus zâmbetul pe buze și aștept cu nerăbdare comentariile voastre.

Vă doresc un An Nou cu multă veselie!

 

 

Sursa foto:Pixabay

(Visited 54 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.