Cum a fost la primul atelier de nutriție și gătit

Pe la începutul anului trecut, mie și Alinei Cîță-Țibrea ne-a venit ideea de a organiza împreună o serie de ateliere de nutriție și gătit. De ce? Am pornit de la interesul comun pentru ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos dar și de la nevoile pe care le-am întâlnit în cadrul programelor de nutriție pe care le desfășor. Vrem să arătăm că nu este greu să gătești acasă, dacă știi cum să te organizezi și că mâncarea sănătoasă nu este lipsită de gust și arome.

A trecut ceva vreme până când am putut să punem proiectul în practică, dar iată că s-a întâmplat. Pe 13 martie a avut loc primul nostru atelier, tema fiind Planificarea meselor în familie, de la teorie la practică. 

Cum a fost?

Cu energie bună 🙂 Cu întrebări, cu răspunsuri, cu socializare între participanți. Cu gătit la grămadă, ca într-o mare familie italiană. Cu emoții pentru noi, pentru că ne-am dorit să iasă totul perfect.

Este un proiect la care am lucrat cu drag și abia așteptăm să începem pregătirile pentru următorul atelier din aprilie. Nu spun mai mult, păstrez surpriza pentru prezentarea atelierului.

Eu cred că la astfel de evenimente cele mai edificatoare sunt pozele, ele spun cu adevărat povestea, mai bine decât cuvintele. Vă las mai jos câteva dintre ele, nu înainte de a le mulțumi participanților dar și celor care ne-au susținut:

Miele România pentru spațiul pus la dispoziție, Lăptăria cu Caimac (vă recomand să le încercați produsele, sunt extraordinare), Nasul Roșu (știți gustul acela de legume din copilărie?) Atelierul de Bobo (Laura pregătește cu drag dulciuri sănătoase), Nordic Food ( am folosit la gătit printre altele, uleiul Vitapiu, o combinație minunată de 5 uleiuri bogate în omega 3 și vitamina E), Wepack (ambalajele biodegradabile în care participanții au putut lua acasă ce au gătit), Magdalena Aldea Photography pentru răbdare și poze.

Partenerii media ai evenimentului au fost Parenting ADSThe Village – Your Family Hub, Pastel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vă așteptăm cu drag la următorul atelier!

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook aici

 

 

 

Fotografiile au fost realizate de Magdalena Aldea Photography

 

 

 

 

 

(Visited 85 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.