Cum a fost la cel de-al doilea atelier de nutriție și gătit

Scriu acest articol la patru zile după eveniment, și încă vorbesc de două trei ori pe zi la telefon cu Alina despre el. Știți cum e atunci când speri ca lucrurile pe care ți le-ai propus să iasă bine și așa se întâmplă?

Cam așa a fost și pentru noi, la al doilea atelier. Ca să vă faceți o idee, evenimentul ar fi trebuit să se încheie la 21.00 și noi la 21.30 încă vorbeam 🙂

Atmosfera a fost relaxată, exact cum ne-am dorit. A fost dacă vreți, ca o discuție între prietene, prietene care au și gătit. Am avut-o alături pe doamna doctor Andreea Manda,  Medic Primar Pediatru și vă spun cinstit că în timpul discuției, m-am revăzut în cabinetul dânsei acum 5 ani, când am început diversificarea lui Tudor.

Cu aceeași răbdare și pasiune ca atunci, le-a explicat și mămicilor participante la eveniment despre alimentația solidă. Doamna doctor este pasionată de nutriția pediatrică, este la curent cu ultimele cercetări în domeniu și este Coordonator al Centrului pentru Dificultăți Alimentare la Copii.

La acest atelier am avut de copt brioșe, așa că am început cu partea practică. Ne-am pus șorțurile și am trecut la treabă. Am făcut două tipuri de brioșe pornind de la același aluat de bază. Trebuie să vă spun că mi-au plăcut mult cuptoarele pe care le-am folosit, pentru că aveau presetate program de copt brioșe și nu numai atât, dar separat, program pentru brioșe simple și brioșe cu fructe. Tot separat, grad de rumenire. Practic, n-a trebuit să mai deschidem cuptorul și să verificăm cu scobitoarea, a făcut el treaba pentru noi. Fain!

Am pus la finalul articolului mai multe poze din timpul evenimentului, pentru că eu cred că sunt cele mai grăitoare, dar înainte de asta, dorim să le mulțumim participantelor dar și celor care au fost alături de noi și ne-au susținut în calitate de sponsori:

Miele România, pentru spațiul pus la dispoziție, deja ne simțim ca acasă 🙂

Covalact De Țară ne-a pus la dispoziție produse din gama lor Bio și trebuie să vă spun că pe mine mă bucură întoarcerea asta către natură și către produse cât mai curate.  Produsele Bio de la Covalact de Țară sunt procesate în condiții speciale în fabrică, folosind doar lapte din surse ecologice, din zone nepoluate ale Romaniei, din ferme specializate. Să știți că nu-i simplu să obții certificarea bio, condițiile care trebuiesc îndeplinite sunt foarte atent verificate. Gama aceasta conține iaurt, chefir, sana, brânzică de casă și brânză Făgăraș. Mie personal îmi plac mult chefirul și iaurtul de bătut.

Despre produsele Organix trebuie să vă spun că  eu le mai folosesc și acum. Batoanele cu cereale se mai găsesc ocazional și în geanta mea, pentru gustare, dar și când mai plecăm la drum, pentru Tudor, alături de un fruct proaspăt.  Produsele nu au adaos de zahăr sau sare, sunt certificate bio și se adresează bebelușilor dar și copiilor mai mari.

Ferma de legume în conversie Bio Ecokult, pentru că eu și Alina suntem adeptele conceptului Eat local cât de mult se poate. Ne-am propus să încercăm să aducem în atenția vostră ferme românești, producătoare de legume cât mai “curate”. De data aceasta, am gătit cu spanac proaspăt.

 

Iată mai jos și fotografiile de la eveniment, acestea au fost făcute de Vali Matei Photography. Mulțumim pentru susținere!

 

 

 

 

În concluzie, ne-a plăcut, mai facem. La finalul lunii mai, vă așteptăm din nou alături de noi, cu o nouă temă. Stați pe aproape 🙂 (detalii găsiți deja aici:https://shop.miele.ro/evenimente/6)

 

Parteneri media: The Village – Your Family HubLarisa Petrini Gabriela Maalouf, Mămica zburătoareMotherHood BucharestPisica pe sârmăalinaprodan.roŞi Blondele Gândescivonarustem.comIzabela Caragea MarinescuElena SantosAna Raluca ChisuNoi doi si bebeFamilia Hai Huidenisamanica.ro, , Cristina Oțel

 

 

Citește și:

https://carmenradu.ro/recomandari/cum-a-fost-la-primul-atelier-de-nutritie-si-gatit/

https://carmenradu.ro/recomandari/primii-pasi-in-alimentatia-bebelusului-atelier-de-nutritie-si-gatit/

(Visited 86 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.