Articole care mi-au plăcut anul acesta

Dacă tot suntem pe ultima sută de metri din 2017, m-am gândit să fac o selecție a articolelor care mi-au plăcut pe parcursul anului, așa că puneți de o cafea sau de un ceai și poftă bună la citit!

 

Mi-a plăcut articolul Cristinei Oțel, pentru că am senzația că ne uităm prea mult în grădina vecinului, la capra lui, în loc să ne privim pe noi înșine.

Cuvintele Mirunei mi-au ajuns direct la suflet. Dar așa face ea, uneori am impresia că scrie fix pentru mine.

Ana Nicolescu a scris un articol care mi-a adus aminte de bunica mea. Cred că a fost prima dată când am plâns, citind ceva…

Tot la capitolul emoție, vă las un articol pe care eu n-am reușit să-l citesc până la capăt. Despre Magic Home au scris mulți bloggeri, cu toate acestea, articolul Andrei Nistor m-a făcut bucăți. Pur și simplu.

Să trecem și la alte subiecte, mai am pe listă articole faine. 

Ruxandra Luca a scris de spre un medic ortoped minunat, dr. Jianu. La dânsul am fost și noi cu Tudor și tot dânsul ne-a recomandat la cine să facem operația pentru police în resort. Țin mine și acum, deși noi ne dusesem pentru problema cu degetele de la mâini, domnul doctor l-a consultat cap-coadă: i-a verificat și mersul, poziția și ne-a sfătuit cum să alegem încălțările.

Realitatea poate fi uneori diferită de ceea ce vedem pe Facebook. Mi-a plăcut articolul Denisei Mănica, puțină reality check nu strică din când în când.

Și mie mi-a fost dor de mine, așa cum a scris Roxana Dulgheru.

Articolul Marinei intră la capitolul educație și bun simț. Uneori mai uităm de asta și ar fi păcat să uite și copiii noștri.

Florina Badea a scris un articol fain despre evenimentele de parenting. Mie mi se pare că părinții din ziua de astăzi se tem prea mult să nu greșească. Cred  că uneori ar trebui să ne mai ascultăm și instinctul, contează enorm. Este normal să citim, să ne informăm, dar n-ar trebui să lăsăm pe nimeni să ne spună că suntem o generație de handicapați emoțional. Pentru că nu suntem.

Acest articol scris de Ioana Marinescu, mi-a plăcut tare mult și mi-a lăsat exact același sentiment pe care i l-a lăsat și Ioanei protagonista lui: “…lumea asta nu e încă pierdută…mai există oameni care se gândesc la cei de lângă ei.

 

Cristian China Birta este unul dintre bloggerii cu vechime și pe care l-am descoperit și eu anul acesta. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Bogdana Dobre  a scris despre o activitate sportivă pentru copii, sponsorizată de un restaurant fast food. Mie asta mi se pare culmea ipocriziei. Știu că este greu să găsești sponsori, dar dintre toți, tocmai fast food-ul? Când sunt studii care leagă consumul acestor produse pe o perioadă îndelungată, de apariția obezității infantile?

M-a impresionat tare articolul acesta scris de Vlad Petreanu. Nu știam despre monument…cutremurător…

Da, îl citesc și pe Moise Guran. Deși nu-mi place întotdeauna ce citesc la el, nu pentru că nu scrie bine ci pentru că mi-aș dori să nu mai aibă atâta dreptate…

Articolele Alinei Gheorghiescu mă fac să visez cu ochii deschiși. Sper să ajung și eu în unele locuri, cel din articol este clar pe listă.

Nicoleta Ababei are un umor aparte și un stil vestimentar care îmi place la nebunie. Less is more. De la ea mai aflu ponturi despre designeri români sau despre mai multe  moduri în care poți purta o cămașă albă.

Georgiana Idriceanu a scris despre interacțiunea cu instituțiile statului. Articolul dar și pozele, reflectă faptul că uneori lucrul cu statul e ca în filmele cu Stan și Bran, dacă vă mai aduceți aminte de ele.

Legat de un subiect de actualitate, Moș Crăciun și ce le explicăm copiilor, Raluca Loteanu a scris un articol interesant. Eu încerc să-i explic lui Tudor ce înseamnă spiritul Crăciunului, dar deocamdată nu m-a întrebat dacă Moșul e real și nici noi n-am deschis discuția. Dar mă gândesc serios cum să-i explic, fără a-i strica bucuria.

La final, în spiritul Sărbătorilor de Iarnă, nu pot să nu scriu despre Laura Gherghe, o mămică blogger blândă și sufletistă, pe care am cunoscut-o acum un an, pe 10 decembrie. Campania #trimiteungândbun este pentru noi toți și este exact ceea ce vă transmit și eu vouă acum!

Sărbători cu bine să aveți!

 

LATER EDIT: N-am inventat eu roata cu selecțiile de articole, Cristina Oțel face asta în fiecare săptămână în #inspirațiasăptămânii, așa că de la ea vine ideea 🙂 Mulțumesc Cristina!

 

Sursa foto Pixabay

(Visited 71 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.