8 lucruri care nu îmi plac la oamenii pe care îi întâlnesc

A circulat și încă mai circulă (cred), un fel de leapșa între bloggeri, cu articole despre lucruri mai puțin cunoscute despre ei. Am scris și eu aici despre asta, pentru că a fost un exercițiu amuzant.

Dacă tot am scris despre 15 lucruri pe care nu le știați despre mine, iată că m-am gândit să scriu acum despre câteva lucruri care nu îmi plac la oamenii pe care îi întâlnesc. 

Este un articol diferit de cel despre care tocmai v-am spus, dar sunt convinsă că pe mulți dintre noi ne deranjează uneori câte ceva la cei cu care intrăm în contact. Chiar dacă nu spunem…

Cu riscul de a stârni reacții de tipul “bine că ești tu perfectă/deșteaptă/etc”, iată ce nu-mi place mie:

 1. Nu-mi plac oamenii care cred că le știu pe toate, de la politică la semănatul cartofilor. Serios oameni buni, mai coborâți puțin de pe piedestal, că nu sunteți mama și tatăl informației!
 2. Nu-mi plac oamenii care simt nevoia să îmi invadeze spațiul privat. Pe bune că nu simt nevoia unor mângâieri pe umăr sau braț, dacă abia ne-am cunoscut.
 3. Nu-mi plac profitorii. Ohoo, aici aș putea scrie povești întregi, dar vorba soțului meu, asta s-a întâmplat și pentru că eu am permis. Gata! Mi-a ajuns.
 4. Nu-mi plac oamenii care îți zâmbesc în față și care pe la spate…ei bine știm cu toții ce fac 🙂 Cred că asta se numește ipocrizie, nu?
 5. Nu-mi plac oamenii neserioși. Atunci când am bătut palma și am stabilit ceva împreună, păi ține-te frate de cuvânt, că altfel nu ne mai vedem a doua oară.
 6. Nu-mi plac cei care știu doar să ceară și care nu oferă niciodată nimic înapoi.
 7. Nu-mi plac oamenii alunecoși. Cei care îmi trezesc toate instinctele de apărare și care fac să mi se zbârlească puțin părul de pe ceafă.
 8. Nu-mi plac oamenii care iși varsă frustrările și nemulțumirile asupra altora. Da, cred că pentru a NU face asta, trebuie să fii totuși într-un echilibru cu tine însuți/însăți. Ca idee, cred că aruncatul cu noroi în altul e ca mâncatul de junk food, îți aduce satisfacție maximă instant și atât. Vei fi plin tot de frustrări și calorii goale. (aici mi-am adus aminte de  articolul cu haterii)

Am crezut că o să fac o listă mai lungă, dar m-am oprit  doar la 8 lucruri care nu îmi plac. Poate sunt mai multe și nu mi le amintesc acum pe toate? Sau poate doar atâtea sunt pentru mine?

Până acum nu prea am scris despre lucrurile care nu-mi plac, dar cred că este un exercițiu bun să mai fac asta din când în când. Prea pare că e Zen totul 🙂

Măcar așa o să mă cunoașteți și voi mai bine, măcar așa când recitesc articolul, îmi aduc aminte că mi-am propus să mă feresc atât cât pot de oamenii cu caracteristicile de mai sus. Ceea ce vă doresc și vouă.

 

 

Ultimele articole publicate:

Ce se întâmplă în cuplu după apariția unui copil?

A treia ediție a programului “60 de zile din viața ta. Spune NU dietelor, spune DA alimentației corecte”

 

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook aici

Sursa foto: Pixabay

 

(Visited 1.052 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Cristina 19/03/2018 at 7:08 PM

  Eu am refuzat să lucrez cu cineva fix din motivul numărul 2. Era prima oară când ne vedeam și se apucase să îmi povestească despre proiectul din care face parte și mă atingea întruna pe braț și pe spate. Era un el, iar Mircea era și el prin zonă… :))

  Reply
  1. Carmen Radu 19/03/2018 at 7:15 PM

   Tot cu un El am pățit-o și eu ultima dată 🙂 Nu înțeleg de ce unii simt nevoia să-ți invadeze așa spațiul…mi se pare tare ciudat de fiecare dată când se întâmplă…

   Reply
 2. Denisa 20/03/2018 at 7:38 AM

  Love you! Mare parte din listă, dacă nu integral, bifez şi eu. Mi s-a zbârlit pielea pe mine citind articolul tău. Îmi vine să mă ascund sub plapumă şi să nu mai ies din bula mea. 🙂

  Reply
  1. Carmen Radu 20/03/2018 at 8:58 AM

   De ce să nu ieși? Uneori este bine să mai spunem și ce nu ne place 😉 Uite, punctul 2 mi se trage și de la un domn pe care l-am cunoscut recent și care mă mângâia pur și simplu pe umăr în timp ce îmi vorbea. Până l-am întrebat dacă îi place așa de mult puloverul meu :). Mi-e dor să ne vedem, by the way, poate după ce vine primăvara, ne vedem la o cafea 🙂

   Reply

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.