15 lucruri pe care nu le știați despre mine

Am primit și eu provocarea Cristinei Oțel de a dezvălui câteva lucruri pe care nu le știați despre mine. Să nu credeți că a fost chiar simplu să aleg ce să scriu, dar ceva, ceva tot am găsit până la urmă.

Mă gândeam că provocarea asta vine exact după articolul în care am scris despre cea mai mare frică a mea, așa că pe asta n-o mai pun pe listă.

Cele 15 lucruri arată cam așa:

 1. Am citit în copilărie tot ce a scris Alexandre Dumas. Poate de acolo am prins drag de Franța.
 2. Legat de asta, Franța este țara în care m-aș muta mâine, iubesc Parisul! Bine, ca să fiu cinstită, iubesc și sudul Franței și Bretania și Normandia, și, și…
 3. Îmi place mâncarea italienească și gătesc paste (integrale) destul de des.
 4. Am învățat să gătesc la 24 de ani când m-am mutat cu soțul meu. Am crescut și cu bunica în casă, draga de ea nu mă lăsa în bucătărie pentru că eu trebuia să-mi tocesc coatele pe carte, nu la cratiță.
 5. Nu am făcut niciodată sarmale și nici nu am pus murături. Îmi place să gătesc, dar prefer rețetele simple, care nu mă țin o zi în bucătărie.
 6. Prima mea casă împreună cu soțul meu a fost o garsonieră micuță în Drumul Taberei, departe de strada principală, într-un bloc ascuns printre copaci. Era liniște, iar primăvara auzeam mierlele cântând.
 7. Prima mea mașină a fost un Tico. Am iubit-o mult, atât de mult, încât atunci când am vândut-o, am preferat să primesc bani mai puțini, dar să știu că ajunge la cineva care să aibă grijă de ea 🙂
 8. Am puține prietene bune, dar pe cele care intră pe lista asta mică știu că mă pot baza și la 3 dimineața dacă am nevoie. Și unele nu stau în București.
 9. Îmi doresc să ajung la Concertul de Anul Nou de la Viena și particip în fiecare an la loteria biletelor. Sunt atât de căutate încât nu se vând la liber, trebuie să participi la loterie și abia dacă câștigi, poți achiziționa bilete. Nu-i nimic, până la 80 de ani mai am timp.
 10. Îmi place Harry Potter. Cărțile mi s-au părut fascinante.
 11. Îmi place seria Star Wars. Îmi aduc aminte și acum când am mers cu tata la Cinema Patria să vedem Imperiul contraatacă sau Întoarcerea lui Jedi. Am avut un crush pentru Han Solo…
 12. Îmi place tenisul, deși nu știu să joc prea bine. Mă uit când am timp la turneele mari, îmi plac Roger Federer, Novak Djokovic și Simona noastră.
 13. Dacă aș avea de ales între un inel cu diamant și un ceas de calitate, aș alege ceasul. Nu mă prea omor după bijuterii, dar pentru ceasuri am o slăbiciune.
 14. Fraza mea preferată este cea spusă de Scarlett O’Hara: After all, tomorrow is another day!
 15. Prefer să văd binele în oameni. Că nu e întotdeauna așa, asta este altă poveste.

Cred că acestea sunt câteva lucruri despre mine pe care nu le știați, recunosc că a fost interesant să scriu articolul, așa că mulțumesc Cristina 🙂

Cât despre leapșa, o dau mai departe Roxanei, Denisei și Alinei. Ce ziceți, acceptați provocarea?

 

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook aici

 

 

Sursă foto: Pixabay

(Visited 55 times, 1 visits today)

2 Comments

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.