10 ani de Webstock

Scriu acest articol din aeroport, așteptând să mă întorc acasă. Acum am timp să mă gândesc la ediția Webstock de anul acesta. Mi-e greu să găsesc cuvintele potrivite pentru a povesti despre cum a fost în prima parte a zilei…aș spune scurt așa: energie, pasiune, inteligență, curiozitate, inspirație.

Speakerii au fost tare faini, m-am bucurat să o descopăr pe Andreea Esca altfel decât o știu de la știri. Am descoperit o persoană cu un simț al umorului foarte dezvoltat, o persoană inteligentă și tenace.

Una dintre persoanele pe care mi-am dorit foarte tare să le ascult, a fost Vlad Voiculescu. Despre Vlad aș putea să vă scriu că este inteligent, modest, cu coloană vertebrală, blând, sufletist. Cred că aș mai umple două rânduri cu descrierea lui, omul ăsta m-a impresionat foarte tare și mă face să cred că mai este o speranță pentru ca Tudor să crească într-o țară curată.

Discuția cu el s-a purtat în jurul proiectului Magic Home de care ați auzit cu siguranță, dar și în jurul politicii. Vlad consideră că lucrurile se pot schimba prin:

  • implicare civică
  • implicare politică
  • construirea unor instituții puternice, instituții în care să lucreaze oameni cu cap și șira spinării

Mai e mult până acolo, dar cu implicarea fiecăruia dintre noi, se poate. Partea societății care înțelege, trebuie să se mobilizeze, a mai spus Vlad.

Mi-a mai făcut plăcere să îi ascult și pe Cornel Amariei, un inventator în vârstă de 24 de ani și probabil unul dintre cei mai inteligenți oameni de pe planetă, așa cum spune și Cristina Bazavan, dar și pe Mihaela Noroc, creatoarea proiectului The Atlas of Beauty . Mihaela călătorește în jurul lumii și surprinde în fotografiile sale frumusețea naturală a femeilor. Vă las mai jos câteva poze, iar dacă doriți, puteți comanda albumul aici:http://theatlasofbeauty.com/Book

 

Eu n-am reușit să stau decât până la prânz, dar despre sesiunile de după, puteți citi în articolul din linkul de mai jos, mie mi-a plăcut ce a scris Hoinaru: https://www.hoinaru.ro/2018/10/06/cateva-idei-de-la-webstock-2018/

Pe scurt, mă bucur că m-am încăpățânat să ajung la Webstock anul acesta, deși programul meu a fost de-a dreptul haotic și n-ar fi trebuit să o fac. Nu pot decât să-i felicit pe organizatori și să le urez ca următorii 10 ani să fie magici!

 

 

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook aici

 

Surse foto: Webstock, Mihaela Noroc

(Visited 32 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.