Summer CampGround, prima noastră tabără pentru părinți și copii

-Cum ar fi să organizăm anul ăsta o tabără pentru părinți și copii?

-Daaa.

-Să fie cu ateliere de nutriție și gătit pentru cei mici, cu workshopuri pentru părinți, să avem și sport că e important, dar și activități de dezvoltare personală.

-Să facem yoga, să avem și un meniu sănătos, să fie cu multă distracție pentru cei mici și mari.

Cam așa a apărut ideea prin ianuarie, stând de vorbă cu Alina Trifu. Ne-am amuzat puțin, pentru că ideea a venit fix la un an după ce ne-am cunoscut, ca dovadă că noi funcționăm bine împreună 🙂

Ne-am entuziasmat, și am pus pe hârtie totul.

A urmat găsirea celorlalți membri ai echipei: Emilia Hrișcanu psihoterapeutul cald și prietenos la care am mers cu Tudor în ianuarie, și care pe noi ne-a ajutat mult, și Alexandra Voicu, instructor de yoga, o tânără doamnă echilibrată și calmă.

Aveam echipa, ne trebuia locația perfectă și am găsit-o și pe aceasta: Pastel Chalet, pensiunea din Vama Buzăului, unde oameni  primitori vor avea grijă să nu ne lipsească nimic, pe toată durata șederii noastre.

N-o să vă dezvălui chiar tot, ca să nu stric surpriza, vă spun doar că am pregătit multe ateliere și workshopuri interesante: copiii vor face o călătorie culinară în jurul lumii, vor învăța să pregătească dulciuri sănătoase, părinții vor învăța cât de important este să creezi obiceiuri sănătoase în familie și cum pot să gestioneze alimentația celor mici chiar și atunci când programul este foarte încărcat.

Pentru că emoțiile sunt importante, vom avea ateliere de dezvoltare personală în cadrul cărora copiii vor învăța prin joc, cum să identifice și să gestioneze ce simt (pe mine și pe Tudor ne-a ajutat mult să învățăm despre asta).

Nici părinții nu vor fi uitați, workshopurile pentru ei vor avea teme precum supra-protecția, regresia și gestionarea diferitelor comportamente ale copiilor.

Bineînțeles că n-am omis mișcarea, pentru că ea are un rol extrem de important în dezvoltarea armonioasă a copiilor, dar și în meținerea sănătății lor și a adulților. Ne vom bucura printre altele de Salutul Soarelui, Yoga Kids, Thai Yoga, o activitate pentru părinți care are la bază colaborarea și încrederea.

Să vă mai spun și despre mâncare? Da, haideți să vă spun câte ceva: meniul va pune accent pe calitatea nutrienților, vom încerca preparate locale, dar și combinații alimentare care pot fi puse în practică și acasă, pentru că mâncarea sănătoasă are gust.

Noi suntem emoționate și abia așteptăm, așa că, dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invităm alături de noi între 9-14 iulie.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți în linkul de mai jos.

https://www.facebook.com/events/2046975341983682/

Sigur vă interesează și prețul, dar pentru că acesta depinde de numărul de participanți, adulți și copii, vă rugăm să ne transmiteți aceste date la una dintre adresele de mail contact@carmenradu.ro sau alina.trifu@ihealth.com.ro, pentru a vă putea comunica costul taberei.

Vă așteptăm cu drag în iulie alături de noi, promitem distracție pe cinste!

Andreea, Alina, Emilia și Alexandra.

 

 

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook aici

(Visited 145 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Marina 02/04/2018 at 9:29 AM

  Ce frumos. In 2 ani venim și noi. Abia aștept să citesc cum a fost. Succes!

  Reply
  1. Carmen Radu 02/04/2018 at 4:08 PM

   Mulțumim mult! Vă așteptăm cu drag, am văzut că domnișoarei tale îi place să gătească.

   Reply
 2. Denisa 02/04/2018 at 10:59 AM

  Ce bine v-ați gândit! Sper să mai țineți tabăra si peste doi ani, când vom fi și noi pregătiți cu toții..Adică să treacă și Amedeea de 5 ani. 🙂 Să aveți spor și mult succes! Tu pe mine m-ai adus la un alt nivel cu articolele și prezentările tale, cu discuțiile noastre, sigur vor avea de învățat și alte familii de la voi..

  Reply
  1. Carmen Radu 02/04/2018 at 4:07 PM

   Îți mulțumesc mult pentru apreciere și mulțumesc și pentru încurajări!

   Reply
 3. Tina 03/04/2018 at 2:16 PM

  super idee!

  Reply
 4. Elena Munteanu 04/04/2018 at 11:02 AM

  Foarte frumoasa initiativa 🙂
  Sa mai creasca nitel prichindeii mei sper ca peste 3 ani sa organizati in continuare!

  Reply
  1. Carmen Radu 04/04/2018 at 2:27 PM

   Mulțumim! Vă așteptăm cu drag alături de noi când mai creșteți 🙂

   Reply

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.