Prima mea participare la Webstock

Anul trecut cand blogul meu era inca in faza de proiect citeam cu interes despre Webstock, evenimentul anului pentru comunitatea online din Romania.

Am urmarit atunci cu mare atentie ce scriau despre eveniment bloggerii pe care ii citesc si mi s-a parut ca participarea la conferinte este o mare oportunitate atat pentru cei mai vechi in domeniu cat si pentru cei aflati la inceput de drum. De ce? Pentru ca poti afla informatii pertinente de la specialisti in domeniul online, pentru ca poti interactiona si cunoaste oameni care deruleaza proiecte interesante, pentru ca poti chiar sa-i cunosti pe cei pe care ii citesti si nu in ultimul rand sa ii asculti, mai ales daca se afla printre speakeri.

Recunosc ca astept evenimentul cu nerabdare, printre cei pe care imi doresc sa-i ascult se afla Adrian Hadean (mie mi se pare un om extraordinar, integru, cu idei faine si retete pe masura 🙂 ), Paula Herlo pe care o admir pentru tot ceea ce face, Vlad Petreanu. Am aflat recent ca si Marian Godina va fi unul dintre speakeri asadar ma astept si la putin umor in stilul sau caracteristic 🙂 . Lista tuturor speakerilor este disponibila aici

Asadar, daca doriti sa participati la eveniment va puteti inscrie aici, iar daca doriti sa votati personalitatea online a anului o puteti face aici. Pentru acest premiu sunt propuse asa cum puteti citi si in prezentarea de pe site-ul oficial, persoane care au creat comunitati sau sunt recunoscute ca voci importante in diverse domenii, persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati.

Cu siguranta participarea la Webstock va fi o experienta extraordinara pentru mine ca si blogger aflat la inceput de drum si abia astept data de 30 septembrie!

 

Evenimentul este organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

 

 

Sursa: www.2016.webstock.ro

(Visited 34 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.