O lună bogată în evenimente

Am văzut că luna septembrie este plină de evenimente interesante. Mie mi s-a întâmplat de-a lungul timpului să ratez unele la care mi-ar fi plăcut să merg, așadar am făcut o listă  cu ce mi s-a părut că ar merita atenția:

Bucharest Street Food Carnival  aici chiar am fost și ne-a plăcut. Am găsit mâncare de calitate, locuri de joacă pentru copii, este amenajat fain. Ce trebuie să știți este că nu puteți plăti cu cash mâncarea ci trebuie să căutați gheretele pe care scrie Cash Point, acolo veți primi câte un card pe care încărcați voi ce sumă considerați că veți cheltui. La final, dacă vă rămân bani pe card, tot de la gheretele respective îi puteți recupera. Asta înseamnă stat la coadă, dar na, asta e, la toate evenimentele de genul acesta se întâmplă așa. Festivalul ține până duminică 10 septembrie.

Pentru cei dornici de relaxare Wellness Festival este locul potrivit în acest weekend. Clase de yoga, conferințe, activități pentru copii, toate sub același acoperiș.

Color Run pentru iubitorii de mișcare dar și de socializare, pe 9 septembrie cursa colorată va avea loc pe Bulevardul Unirii.

Rural Fest La Verde Stop Arena puteți găsi  legume, fructe, mezeluri și lactate, mâncăruri tradiționale dar și meșteșuguri prețioase, toate reunite într-un eveniment dedicat satului și tradițiilor românești. Între 8-10 septembrie.

Lansare de carte astăzi 9 septembrie la terasa Monteoru, de la 10.30. Prințesa urbană vă așteaptă la lansarea colecției pentru părinți Educație cu blândețe.

Din nou lansare de carte pe 14 septembrie. câteva povești despre Cum e să fii fată. Una dintre autoare îmi este foarte dragă, scrie foarte bine și o să mă certe pentru că o laud. Pentru că e modestă. Felicitări Miruna, pe bune că ești talentată!

Half is free Dacă vreți să cumpărați creații ale designerilor români cu discount, vă recomand cu drag. La un astfel de eveniment am cunoscut-o pe Laura Olaru de la care îmi cumpăr acum gențile. Merită un drum, dar să ajungeți în prima parte a zilei, lucrurile faine se dau repede 🙂

Acestea ar fi câteva recomandări, toate sunt evenimente interesante, unele sunt fix în weekendul acesta. Distracție plăcută, indiferent cum alegeți să vă petreceți timpul!

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimele articole publicate pe blog, puteți urmări și pagina de Facebook aici

Sursa foto: Pixabay

(Visited 30 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.