Concurs: Invitație la evenimentul “Liber la educație sau educație la liber?”

Se apropie vacanța și inevitabil ea vine la pachet cu teme. Chiar trebuie? Aceasta era întrebarea care îmi stăruia mie în minte de fiecare dată la începutul vacanței de vară. Despre cât de important este pentru copii să facă teme și în lunile libere și cum îi ajutăm pe cei mici să facă față sistemului, puteți afla duminică pe 11 iunie  când va avea loc conferința cu tema “Liber la educație sau educație la liber?”.

Temele abordate vor fi psihologia copiilor în raport cu școala, idei ușor de aplicat pentru schimbarea percepţiei lor în bine și recomandări utile.
Evenimentul îşi propune să îmbunătăţească relația dintre părinți şi cei mici, rezultatele lor la școală dar și abordarea educației din perspectiva lor.

“Liber la educație sau educație la liber?” este un eveniment dedicat tuturor părinților care își doresc să înțeleagă ritmul în care copiii învață, dar și metodele de îmbunătățire a studiului în funcție de stilurile lor de învățare, iar invitații vor încerca să ofere  o serie de explicaţii în ceea ce privește dezinteresul copiilor pentru școală, frica de note și lipsa de conținut și informație concretă în urma studiului.

Speakerii invitați sunt:

Oana Moraru, Fondator școală privată
Gaspar Gyorgy, Psihoterapeut relaţional
Carmen Lica, Director executiv CEDP
Invitat special:
Larisa Petrini, Health Coach si Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver

Detalii despre eveniment găsiți aici, iar eu vă invit și la CONCURS.

Doi dintre participanți pot câștiga câte o invitație la eveniment urmând pașii de mai jos:

Să îmi spuneți într-un comentariu la articol(nu la postarea de pe Facebook) de ce doriți să participați la conferință.

Să  distribuiți acest articol pe Facebook astfel încât să poată ajunge la cât mai mulți părinți informația despre conferință.

Concursul se va incheia marți 6 iunie ora 18.00, iar cei doi câștigători vor fi desemnați cu ajutorul random.org și vor fi anunțati printr-un LATER EDIT la acest articol dar și pe pagina de Facebook a blogului.

Multă baftă!

LATER EDIT: Cele două câștigătoare sunt Magda și Brateanu Ioana. Felicitari!

(Visited 54 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Ana Maria Badea 02/06/2017 at 1:21 PM

  Imi doresc sa merg la conferința pentru a o cunoaște pe Oana, Gaspar si bineînțeles pe ceilalți invitați si pentru ca sunt preocupata de tema educației in sistemul românesc. Consider ca școala actuala nu pregăteste copiii pentru reușita in viata si poate Oana ma linisteste in vreun fel, sper doar ca exagerez eu, ca asa cum mi se tot spune “ce noi nu am învățat la fel, si, nu am pățit nimic, avem joburi si suntem bine.”

  Reply
 2. Claudia Groza Lazar 05/06/2017 at 9:44 PM

  Imi doresc sa particip pentru ca sunt mama, dar si profesor. ?

  Reply
 3. Magda 06/06/2017 at 5:30 AM

  Si eu vreau sa vin! Cand e Oana invitata, nu poate fi decat un eveniment reusit! Pentru noi si pe tru copiii nostri! Multumim, Carmen!

  Reply
 4. Iuliana 06/06/2017 at 8:23 AM

  Ridic și eu două degețele! Vreau și eu să îi (re)văd alături pe Oana și Gaspar 🙂

  Reply
 5. Brateanu Ioana 06/06/2017 at 2:57 PM

  Imi doresc sa particip la eveniment pentru ca vreau sa-mi ajut copilul sa-si imbuntateasca relatia cu scoala si profesorii.

  Reply

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.