Cat mai valoreaza in zilele noastre un gand bun?

Recent la o intalnire de networking cu un specialist in domeniul on line marketing am aflat un lucru interesant si anume ca noi romanii nu stim sa oferim feedback pozitiv ci doar negativ. Desi timpul alocat pentru a scrie cateva cuvinte de multumire este in principiu mai scurt decat cel alocat unei opinii negative se pare ca nu vrem sau nu reusim sa facem acest lucru. De ce? Raspunsuri la aceasta intrebare probabil ca am gasi cu totii, unul care imi vine mie acum repede in minte ar fi ca este mai simplu sa aruncam ascunsi dupa o tastatura cuvinte mai putin prietenoase decat un simplu multumesc cand este cazul. Nu stiu, poate vremurile pe care le traversam ne-au facut sa fim asa…

In fine ca sa nu lungesc povestea prea mult, eu am ales de ceva vreme sa ma incadrez in categoria celor care totusi isi exprima multumirea legata de servicii, produse, persoane faine pe care le cunosc si in acest articol o sa va povestesc despre un loc minunat pentru copii si o echipa cu suflet care pune in scena ateliere perfecte pentru dezvoltarea celor mici: Kindi Family Hub si Teatrul din Podul Meu.

kindi 3

De ce impreuna? Pentru ca la Kindi am mers prima data la un spectacol de teatru cu Tudor, organizat de cei de la Teatrul din Podul Meu, spectacol pe care l-am asteptat cu inima stransa pentru ca nu stiam daca va avea rabdare sa se uite si sa stea cuminte. Ei bine, am descoperit un loc cald si primitor amenajat dupa principiile Montessori, o locatie perfecta pentru variate activitati pentru cei mici si nu numai. In spatele Kindi se afla o mamica cu suflet mare care isi doreste sa ofere copiilor un loc in care acestia sa poata socializa dar si invata, un loc in care fiecare copil este considerat valoros in felul sau unic, o mamica care face totul cu pasiune si pe care ma bucur ca am cunoscut-o.

kindi 6

In ceea ce priveste echipa de la Teatrul din Podul meu, aceasta este formata din actori, psihologi si psihopedagogi care creaza spectacole de teatru pentru copii in functie de varste, ateliere de creatie si dezvoltare personala. Si, da, Tudor al meu cel plin de energie a stat cuminte si a urmarit tot ce facea Voicu Hetel la spectacolul “Sus, Jos” si chiar si acum dupa cateva luni isi mai aduce aminte si mai repeta unele gesturi din timpul piesei care i-au ramas intiparite in minte.

Asadar va recomand cu drag sa mergeti la unul dintre evenimentele organizate la Kindi Family Hub fie ca este vorba despre ateliere pentru copii sau seri de networking pentru parinti si deasemenea va recomand sa nu ratati spectacolele puse in scena de cei de la Teatrul din Podul Meu sunt excelente pentru cei mici!

Si inca ceva: energia pozitiva pe care am simtit-o scriind acest articol cu siguranta ma va insoti toata ziua! Da, ma bucur sa ofer feedback pozitiv, ma face sa ma simt mai bine si sa zambesc!

 

 

Sursa foto: Kindi Family Hub

(Visited 35 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.