Antrenament complet de “scos untul din tine”

Doar pentru ca n-am mai postat exercitii nu inseamna ca trag chiulul 🙂 , pur si simplu nu am mai reusit sa fac si poze, programul meu este complet dat peste cap de perioada de inceput de gradinita a lui Tudor. Suntem insa pe calea cea buna si sper sa intram in normal intr-o saptamana, doua. Asadar, iata mai jos un alt program de antrenament, pentru unele exercitii am poze pentru altele sa ma scuzati dar pun grafica. Sper totusi sa va ajute 🙂 . Este foarte intens, pentru incepatori 1 runda din toate cele 6 exercitii este suficienta, mai bine va axati pe executarea corecta a exercitiilor.

Cum lucrez: 45 secunde antrenament la intensitate maxima, 15 secunde pauza si fac cate patru, cinci serii, depinde cat timp am la dispozitie. Va trebuie o aplicatie timer (Gymboss e free) si o sticla cu apa.

Incepeti intotdeauna cu 5-10 minute de incalzire: alergare pe loc, rotiri de brate, rotirea gatului, fandari in fata, rotiri ale genunchilor.

Push up plank

Din plank va ridicati in pozitie de flotare, faceti flotare apoi reveniti in plank. Abdomen, picioare, fesieri incordati, NU flexati spatele! Antreneaza cam tot ce se poate din corp.

collage-1-push-up-plank

 

Jumping Jacks

Best cardio ever. Si seamana putin cu ceva ce jucam in copilarie dar nu-mi aduc aminte ce. La fel, abdomen incordat, spate drept, nu lasati bratele sa cada pe langa corp. Nu uitati sa respirati.

 

 

jumping_jacks_f_workoutlabs

 

Mountain Climbers

Abdomen incordat spatele drept. Foarte bun pentru “patratele” 🙂

 

Bicicleta

Culcat pe spate, palmele sub ceafa genunchii ridicati, gambele paralele cu solul. Duceti alternativ cotul la genunchiul opus. Abdomenul este incordat, miscarea este din trunchi si abdomen nu din brate. Nu trageti cu bratele de ceafa, ele sunt acolo doar pentru sustinerea corecta a pozitiei spatelui si gatului.

collage-ciclyng-crounch

 

 

Alergare pe loc cu genunchii la piept

Sigur trebuie sa va aduceti aminte de miscarea asta, o faceam la sport in scoala generala. Ritmul trebuie sa fie alert, nu uitati sa respirati si cu cat duceti genunchii mai sus cu atat mai bine.

high_knees_f_workoutlabs

 

Fandarea patinatorului 

Pozitia de pornire este similara cu cea a unui patinator de viteza, un picior in fata cu genunchiul indoit-atentie sa nu depasiti linia gleznei-piciorul din spate indoit ca pentru fandare. Schimbati pozitiile picioarelor intre ele ca si cum ati patina viteza. Va echilibrati cu bratele.

skater-launge1

 

 

 

 

 

Sursa foto: arhiva personala, spotebi.com, passion4profession.com, workoutlabs.com

(Visited 103 times, 1 visits today)

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.