Consultanță Online

Să mâncăm corect, să învățăm să controlăm stresul, să facem mișcare  sunt cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru noi înșine. Pentru că și acest lucru se învață și pentru că uneori chiar dacă știm teorie, aplicarea acesteia este mai dificilă, sunt aici ca să te ajut.

Fie că îți dorești să faci trecerea la un stil de viață sănătos pentru tine și familia ta, îți dorești să pierzi câteva kilograme sau pur și simplu vrei să înveți să-ți placă mâncarea sănătoasă, sunt aici pentru tine.
Știu că timpul este scurt și tocmai de aceea am creat programe online, pentru ca tu să poți beneficia de toate informațiile de care ai nevoie cât mai repede.

Programele de consultanță sunt adaptate nevoilor tale și conțin:

  • Consultanță online (nutrition coaching)
  • Planuri alimentare personalizate
  • Informații legate de planificarea eficientă a meniului și a timpului pentru gătit
  • Rețete simple și delicioase
  • Exerciții de introspecție, motivație și mindful eating
  • Informații legate de toți factorii implicați în procesul de slăbire/menținere a greutății și sănătății și metode de integrare a noilor obiceiuri
  • Informații despre legătura dintre hormoni, greutate și stil de viață
  • Suport pe mail și whatsapp pe toată durata programului și multe alte informații care să te ajute să-ți atingi obiectivul

Iată aici un exemplu de program: https://carmenradu.ro/nutritie-eu-si-copilul-meu/programul-de-60-zile-editia-a-xi-a/

Este foarte important ca tu să îți dorești cu adevărat să obții schimbarea în bine, de la tine pleacă totul. Eu sunt aici ca să te ghidez cu să-ți atingi scopul, dar puterea și voința sunt ale tale.

Vrei să știi cum să procedezi?

Primul pas este să îmi trimiți un mesaj scurt prin care să-mi transmiți ce anume dorești: să înveți să-ți planifici mesele corect, să renunți la consumul de alimente procesate, să pierzi în greutate fără să te înfometezi, să îți hrănești familia corect. Pornind de la mesajul tău, îți voi spune exact care sunt pașii, care sunt costurile și cum urmează să procedăm. Pare mai complicat, dar partea frumoasă este că putem face acest lucru și din spatele calculatorului.

Știu că sănătatea începe din farfurie și aici te pot ajuta. Dacă hotărăști că vrei să lucrăm împreună, trimite-mi mesaj aici și îți voi transmite toate detaliile de care ai nevoie.

Mai multe informații despre mine poți citi aici

 

 

 

 

Credit Photo by Brooke Lark on Unsplash

 

 

(Visited 298 times, 1 visits today)