Despre mine

Bună! Eu sunt Andreea-Carmen, mama unui băiețel energic, pasionată de nutriție și sport.

Interesul pentru nutriție a inceput acum 15 ani când am observat că mâncatul haotic și fără atenție începe să aibă rezultate nefericite: acumularea de kilograme, mărimi mai mari la haine, frustare, etc. De atunci încerc să găsesc echilibrul între alimentație și un stil de viață sănătos și am descoperit treptat că este foarte important ca mișcarea să facă parte din activitățile mele zilnice, oricât de puțin timp aș avea.

Tot de atunci am început să studiez acest domeniu al nutriției și să urmez cursuri de specializare.

Mai multe despre calificările mele și serviciile pe care le ofer puteți citi aici

Îmi place să gătesc și susțin gătitul acasă iar de când îl am pe Tudor acest aspect este și mai important pentru că îmi doresc ca el aibă parte de o alimentație cât se poate de sănătoasă. Consider ca a te hrani în zilele noastre devine deja o știință pentru că suntem bombardați de alimente super procesate, etichete colorate și minciuni frumos ambalate.

Îmi place să fac sport și de câțiva ani viziunea mea în ceea ce privește antrenamentul s-a schimbat complet, am descoperit că te poți antrena extrem de eficient în 20-40 de minute cu rezultate mult mai bune și fără să ai nevoie de echipamente sofisticate. Pe scurt, am reușit într-un an ce n-am reușit în 10 și mă bucur foarte mult că pot să țin pasul cu fiul meu care este un ghem de energie.

Pe blog veți găsi tutoriale de sport (ce fac eu ca să mă simt bine în pielea mea 🙂 ), rețete pe care le prepar pentru Tudor dar și pentru restul familiei și articole despre nutriția pentru copii pentru că îmi doresc să transmit mai departe ce am învățat.

Vă invit cu drag în lumea mea și vă asigur că dacă eu am reușit să găsesc calea spre un stil de viață sănătos, oricine poate, trebuie doar puțină voință!

 

 

 

*Exercitiile pe care le veți găsi în secțiunea Home Fitness se adresează persoanelor sănătoase. Dacă știți că aveți o problemă medicală, este bine să consultați medicul înainte de a începe orice tip de exercițiu.

 

 

 

 

Sursa foto:Pixabay

(Visited 495 times, 1 visits today)