Webinarii și Workshopuri

Workshopuri și webinarii corporate

Atunci când angajații tăi sunt sănătoși, au energie și pot obține rezultate mai bune. Webinariile sau workshopurile au scop educativ, pot ajuta la schimbarea unor obiceiuri și la îmbunătățirea calității vieții angajaților. Temele sunt complexe, abordând atât noțiuni de nutriție cât și informații legate de toate componentele unui stil de viață sănătos: managementul stresului, mișcarea, odihna.

Workshopuri si ateliere de nutriție în grădinițe și școli. Educația alimentară este esențială într-o lume în care produsele procesate beneficiază de marketing agresiv. Începând cu anul 2016 și până la finalizarea proiectului în 2018, am fost Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver.

Am susținut peste 60 de ateliere în grădinițe și școli și am participat la organizarea Food Revolution Day la Conac ediția 2017.

Elaborare meniuri pentru grădinițe, școli și centre Afterschool, implementarea rețetelor împreună cu personalul din bucătăria instituției. Alimentația corectă este esențială începând de la cele mai fragede vârste. Centrele educaționale pot contribui la formarea unor obiceiuri alimentare sănătoase, cu răbdare și atenție.

Dacă vrei să colaborăm, mă poți contacta prin intermediul paginii de contact.

(Visited 159 times, 1 visits today)