Te-ai înregistrat cu succes!

Îți mulțumesc pentru că te-ai înscris în programul Mindful 40, ți-am pregătit informații interesante și abia aștept să începem!

Te invit să te înscrii în grupul privat de Facebook pe care l-am creat special pentru acest program, accesând linkul de mai jos.

Programul se va desfășura pe mail și pe Grupul de Facebook, și ca să te asiguri că nu pierzi nici unul dintre mailuri, o să te rog să salvezi adresa mea de mail și să verifici folderele SPAM/PROMOTIONS.

Dacă ai întrebări pentru mine, nu ezita să-mi scrii pe adresa contact@carmenradu.ro

Mai am o surpriză pentru tine, înainte să părăsești această pagină, vreau să-ți povestesc despre un material pe care ți l-am pregătit la un preț special pentru că te-ai înscris.

Curs Family Nutrition-ghid de alimentație sănătoasă pentru întreaga familie și planuri alimentare și rețete pentru pentru 4 săptămâni

Comandă-l acum și vei găsi idei noi pentru gătit, rețete sănătoase, vei afla cum arată un plan alimentar pentru întreaga familie.

Oferta este valabilă doar acum, 50% discount

Acum doar 90 lei in loc de 180 lei!

În maxim 24 de ore de la efectuarea plății vei primi materialul pe mail

Trecerea de la o alimentație bazată preponderent pe alimente procesate, pe alimente prăjite și băuturi carbogazoase la o alimentație curată, cu alimente gătite prin alte metode decât prăjirea, este un proces de durată și necesită răbdare. Acest proces implică reeducarea gustului și dobândirea unor alte abilități (cum ar fi utilizarea condimentelor și a ierburilor aromatice pentru a da gust mâncării).

De rezultate însă vor beneficia toți membrii familiei, pentru că se vor crea obiceiuri noi, se vor diversifica meniurile, se va face trecerea către alimente simple, fără aditivi și amelioratori de gust.

Învață cum să schimbi în bine obiceiurile alimentare ale familie tale, oferta este valabilă doar acum!

Sunt Andreea-Carmen Radu,

Nutrition&Wellness Coach, sunt Trainer acreditat ANC, membru al Complementary Medical Association UK, iar din anul 2016 și până la finalizarea proiectului în 2018, am fost Ambasador Food Revolution by Jamie Oliver, proiect care a avut în vedere promovarea educației alimentare sănătoase pentru copii.

Am un băiețel de 7 ani și gătitul și gestionarea mofturilor sunt și pentru mine o provocare uneori.Și eu trebuie să gestionez probleme de genul “ nu vreau să mănânc pește”, “nu-mi place leguma X”, “de ce noi nu mâncăm cereale cu zahăr”, așa că te pot învăța și pe tine. Îți trebuie doar răbdare să aplici metoda mea.

Printre cursurile mele de specializare se numără:

-PN1 Certified Coach (Precision Nutrition- Canada)

- Tehnician Nutriționist acreditat de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice

- Certified Stress Management Coach -Spencer Institute

-Eating Psychology Coach, curs acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) și IAHT (International Alliance of Holistic Therapist- curs de Nutriția copilului și Nutriție sportivă

În maxim 24 de ore de la efectuarea plății vei primi materialul pe mail

Andreea Carmen Radu - 2021

(Visited 639 times, 1 visits today)
error: Content is protected !!