Program gratuit de 5 zile

Mindful 40

Află ce schimbări au loc în corpul tău în jurul vârstei

de 40 de ani, care te împiedică să slăbești

4-8 Mai

ÎNCRIERILE PENTRU EDIȚIA ACEASTA S-AU ÎNCHEIAT

Descoperă semnalele pe care le transmite corpul tău după vârsta de 40 de ani, și cum ai putea să-ți schimbi obiceiurile alimentare și de stil de viață ca să rămâi sănătoasă

Pentru cine am creat programul

Am creat acest program pentru femeile de 40 de ani, care jonglează în fiecare zi între job, familie și copii. Femeile de 40 de ani care au constatat că ultimul an le-a adus kilograme în plus, și că aceste kilograme se pierd mai greu la această vârstă, femeile care doresc să-și îmbunătățească stilul de viață, să facă schimbări în bine atât în alimentația proprie, cât și în cea a familiei lor.

Ce primești dacă te înscrii

Afli motivele pentru care corpul tău la 40 de ani reacționează diferit de cel de la 20 de ani

Descoperi cum îți afectează hormonii greutatea

Afli ce alimente trebuie să introduci în alimentația ta

Cum îți influențează somnul metabolismul

Cum poți să faci schimbări în bine în alimentația ta, când trebuie să gătești pentru întreaga familie

Programul este potrivit pentru tine dacă

Te simți obosită și lipsită de energie

Adormi greu și nu te odihnești bine

Ești nervoasă sau anxioasă

Mănânci haotic

Ai tot timpul pofte

Ai acumulat kilograme în plus

Vrei să înțelegi ce se întâmplă cu corpul tău

Cum se desfășoară programul?

Timp de 5 zile, în fiecare dimineață, vei primi de la mine un e-mail cu informații, iar seara ne vom întâlni live pe grupul de Facebook, unde vom avea o sesiune de Q & A, dar și de how-to.

Ziua 1

Afli de ce slăbești mai greu după vârsta de 40 de ani și primești un exercițiu de introspecție.

Ziua 2

Afli cum alimentația îți poate influența sănătatea hormonilor, dar și cum hormonii îți influențează procesul de pierdere în greutate ; primești un exercițiu despre conștientizarea modului în care mănânci.

Ziua 3

Afli cât de important este somnul pentru un metabolism sănătos și primești tips & tricks despre cum să-ți îmbunătățești calitatea somnului.

Ziua 4

Afli cum să-ți schimbi obiceiurile alimentare și de stil de viață, dacă trebuie să gătești pentru toată familia; primești tips & tricks despre gestionarea mofturilor copiilor.

Ziua 5

Webinar-ul de încheiere, unde te așteaptă și câteva surprize, dacă vei rămâne până la final.

Despre mine

Sunt Andreea-Carmen Radu, Nutrition&Wellness Coach acreditat.

Interesul pentru nutriție a început acum aproximativ 16 ani, când am observat că mâncatul haotic, urmat de diete drastice, au are consecințe nefericite: kilograme acumulate, frustrare, tristețe, imagine de sine distorsionată.

Am descoperit că, de fapt, cheia este schimbarea stilului de viață, că nu contează numai conținutul farfuriei, ci și mișcarea, somnul, controlul stresului.


Știu că este greu să împaci și viața de mamă și jobul și viața de familie, și mai știu că ultimul an a adus cu el provocări mari legate de organizarea gătitului pentru întreaga familie.


Cred că prea multe responsabilități ne fac să ne punem pe noi, femeile, la finalul listei de priorități, dar mai cred și că femeile pot avea o siluetă armonioasă, pot fi echilibrate și pline de energie, chiar și atunci când trebuie să se împartă între job, viața de mamă și cea de familie.

Am studiat nutriția și în ultimii 7 ani am lucrat cu peste 1000 de femei în procesul de căutare a echilibrului în farfurie și de îmbunătățire a relației cu propriul corp.

Acreditări

PN1 Certified Coach

Precision Nutrition Canada

Tehnician Nutriționist

Acreditat de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale

Certified Stress Management Coach

Spencer Institute

Eating Psychology Coach

Curs acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) și IAHT (International Alliance of Holistic Therapist)

Curs de Nutriția copilului și Nutriție sportivă

Acreditat de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice

Testimoniale

Mă simt excelent! Am învățat în timpul programului să-mi ascult corpul, am aflat ce alimente nu îmi fac bine, și asta mi se pare nemaipomenit. Am scăpat de balonare și am și slăbit, dar cel mai mult mă bucur că am energie și dorm bine.

Cristina P.

Testimoniale

Am lucrat 6 luni împreună și cred decizia de a te contacta a fost una dintre cele mai bune pe care le-am luat. Îți mulțumesc pentru răbdare și pentru că ai fost lângă mine la fiecare pas și m-ai învățat cum să-i fie bine corpului meu.

Amalia G.

Testimoniale

La solicitarea medicului endocrinolog mi-am făcut analizele uzuale de sânge și am constatat cu bucurie că mi-a scăzut colesterolul. Desigur, mai am de muncit la creșterea colesterolului bun, dar se vede o îmbunătățire evidentă și asta se datorează numai schimbării stilului de a mă alimenta. Sunt foarte fericită și îți mulțumesc!

Sandra I.

Testimoniale

A fost un program interesant, am învățat multe lucruri, nu mi se pare greu de urmat. Chiar nu te mai simți balonat dacă respecți combinațiile corect. Și nu e foarte restrictiv, înveți pe parcurs combinațiile corecte.

Veronica B.

Ce trebuie să știi despre program

Acest program este gratuit. Programul meu îți oferă posibilitatea de a înțelege mai bine cum funcționează corpul tău în jurul vârstei de 40 de ani și ce schimbări poți să faci, astfel încât să-ți recapeți energia și starea de bine și să-ți îmbunătățești relația cu mâncarea și cu propriul corp.

NU este un program de slăbire rapid, dar, făcând schimbări în bine în stilul tău de viață, în ritmul tău, în timp vei pierde și kilogramele în plus.

Este un program care te va ajuta să conștientizezi schimbările prin care trece corpul unei femei la 40 de ani și ce poți să schimbi astfel încât să te simți bine în corpul tău. Eu voi fi alături de tine, te voi ghida și te voi ajuta cu sfaturi pe toată durata programului.

Înscrie-te acum în program!

ÎNCRIERILE PENTRU EDIȚIA ACEASTA S-AU ÎNCHEIAT

Andreea Carmen Radu - 2021

(Visited 1.262 times, 1 visits today)
error: Content is protected !!