Am ajutat peste 1000 de femei one-to one în ultimii 7 ani să-și regăsească echilibrul în farfurie și în stilul de viață

Healthy 40

Fii sănătoasă la 40 de ani!

Primul program de nutriție & wellness care se adresează nevoilor femeilor la 40 de ani, dar și nevoilor familiilor lor.

Toate locurile pentru prima serie sunt ocupate. Nu îți face griji, te poți înscrie-te pe lista de așteptare pentru a participa în seria urmatoare!

Recapătă-ți energia și starea de bine la 40 de ani în 3 pași simpli

Pasul 1: Te înscrii în program și afli care sunt motivele pentru care la 40 de ani nu mai slăbești la fel de ușor ca la 20.

Pasul 2: Înveți ce schimbări în bine poți face în alimentația ta, dar și în stilul tău de viață, astfel încât să-ți recapeți energia și starea de bine și să ai o siluetă armonioasă.

Pasul 3: Îți îmbunătățești relația cu mâncarea și schimbi în bine obiceiurile alimentare ale familiei tale.

De ce te simți obosită și lipsită de energie la 40 ani și nu mai slăbești la fel de ușor ca la 20?

Modificările care au loc în corpul tău la vârsta de 40 de ani, dar și obiceiurile nepotrivite pe care le-ai avut de-a lungul timpului, își pun amprenta asupra stării de bine și asupra modului în care organismul tău reacționează.

Dacă te simți tot timpul obosită și lipsită de energie, încerci să compensezi acest lucru consumând alimente bogate în zaharuri și grăsimi. Când nu te odihnești suficient, te simți din ce în ce mai stresată

și prinsă într-un cerc vicios din care nu poți ieși.

Dacă la 20 de ani slăbeai ușor ținând diete restrictive, acum ai observat că acestea nu ți se mai potrivesc, că n-ai obținut în realitate nimic cu ajutorul lor, decât efectul de yo-yo.

În plus, ultimul an a adăugat și el presiunea lucrului de acasă, a școlii online și ai senzația că nu știi ce să mai gătești, că te învârți în jurul acelorași 4-5 rețete și nu mai știi cum să împaci nevoile tale cu cele

ale familiei.

Nu te mai simți bine în pielea ta și crezi te-ar ajuta dacă ai înțelege ce se întâmplă cu corpul tău la 40 de ani și dacă ai putea să-ți schimbi obiceiurile.

Este timpul să faci o schimbare în bine în viața ta!

Descoperă o metodă de lucru care a funcționat cu cele peste 1000 de cliente cu care am lucrat one-o-one în ultimii 7 ani. Eu îți voi oferi instrumentele de lucru, informațiile necesare și te voi încuraja și susține pentru a face schimbările în bine în ritmul tău.


De data aceasta ne vom împărți în grupuri de lucru, pentru că unele dintre noi au un ritm rapid, și li se potrivește mai ușor partea de planificare și organizare, altele au nevoie de mai mult timp, și atunci abordarea trebuie să fie mai lentă, cu schimbări mici.

Healthy 40 este un program care te ajută să-ți îmbunătățești relația cu mâncarea pentru beneficiul corpului tău la 40 de ani, dar și al familiei tale.

Healthy 40 este un program care te ajută să-ți recapeți energia și silueta armonioasă.

Cum se desfașoară programul

Modul 1 - 18.05  Start program live

 • Începutul programului-live cu Andreea pe grup (zoom) la ora 19.00
 • De ce nu mai reușesc să slăbesc la 40 de ani la fel ca la 20?
 • Q&A
 • Temă pentru acasă

Modul 2 - 25.05 Live cu Andreea pe grup (zoom) la ora 19.00

 • Women are not small men.
 • De ce poftele sunt...ciclice?
 • Cum ne schimbăm obiceiurile și cum ne monitorizăm progresul.
 • Q&A
 • Temă pentru acasă

Modul 3 - 01.06  Live cu Andreea pe grup (zoom) la ora 19.00

 • Cum planificăm mesele în familie atunci când noi vrem să ne schimbăm stilul de a mânca pentru a avea o siluetă armonioasă.
 • Exerciții în timpul sesiunii
 • Q&A
 • Temă pentru acasă

Modul 4 - 08.06 Live cu Andreea pe grup (zoom) la ora 19.00

 • Cum facem să mănânce copilul tot ce e sănătos din farfurie.
 • Tehnici de schimbare a obiceiurilor alimentare pentru copii, importanța educației alimentare.
 • Q&A
 • Temă pentru acasă

Bonus Modul 5 - 15.06 Live cu Andreea pe grup (zoom) la ora 19.00

 • Recapitulare webinar de încheiere
 • Q&A

La finalul programului vei ști

 • Cum să îți asculți corpul la 40 de ani
 • Cum să te hrănești corect astfel încât să fii în formă, să ai energie și să fii sănătoasă
 • Cum să-ți îmbunătățești calitatea somnului
 • Cum să-ți schimbi obiceiurile în bine și cum să-ți monitorizezi progresul
 • Cum să nu transformi gătitul pentru familie într-o corvoadă
 • Cum să adaptezi meniurile tale pentru întreaga familie
 • Cum să te organizezi mai eficient în bucătărie

Toate locurile pentru prima serie sunt ocupate. Nu îți face griji, te poți înscrie-te pe lista de așteptare pentru a participa în seria urmatoare!

Știu cât este de greu să organizezi mesele în familie, să împaci toate gusturile și să nu uiți să ai grijă și de tine.

Și eu sunt ca tine! Am 45 de ani, sunt mama unui băiețel de 7 ani, muncesc de a acasă, motiv pentru care știu cât este de greu să faci față provocărilor pe care le-a adus anul trecut în viața noastră. Știu cât este de greu să organizezi mesele în familie, să împaci toate gusturile și să nu uiți să ai grijă și de tine.

Și pentru mine anul acesta a fost o provocare, cred că cel mai greu mi-a fost cu Tudor acasă, cu școala online, cu menținerea disciplinei mele. Îmi place să gătesc, cu toate astea, m-am găsit de multe ori gândindu-mă că îmi vine să arunc cratițele pe geam. Și eu am parte de mofturi la mâncare (nu vreau

pește, nu-mi place ardeiul gras, nu-mi place albușul de ou) și recunosc că de multe ori seara, după ce îl culcam pe Tudor, îmi puneam un pahar cu vin și dădeam drumul la Netflix.

Am reușit însă să-mi recapăt motivația și să mi-o mențin, să îmi mențin credința că ce fac, fac pentru binele și pentru sănătatea mea și că merit să mă consider o prioritate. Te pot învăța și pe tine cum să faci asta.

Trebuie doar să ai încredere în tine, răbdare și să vrei să ieși din zona de confort, eu voi fi alături de tine să te ghidez pas cu pas.

Printre cursurile mele de specializare se numără

PN1 Certified Coach

Precision Nutrition Canada

Tehnician Nutriționist

Acreditat de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale

Certified Stress Management Coach

Spencer Institute

Eating Psychology Coach

Curs acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) și IAHT (International Alliance of Holistic Therapist)

Curs de Nutriția copilului și Nutriție sportivă

Acreditat de către Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice

Femei care au avut încredere în metoda mea

„M-am simțit bine făcând schimbările în ritmul meu, mi-a plăcut că am putut să aleg ce să mănânc și am învățat cum să controlez anumite obiceiuri (nu îmi mai este așa pofta de dulciuri, în programul de gardă nu mai mănânc haotic). Am început să mă gândesc înainte de a manca ceva dacă chiar am nevoie...”

Diana R.

„Nu m-aș fi gândit că pot să decid eu ce să mănânc, am fost obișnuită în colaborările cu alți nutriționiști cu abordarea clasică, primeam meniul și apoi urmam ce scris acolo. De data asta, am ales eu și apoi meniul a fost adaptat astfel încât să devină mai sănătos. Am învățat cum să mă organizez mai bine și cum să nu mă mai simt vinovată atunci când mănânc o prăjitură. Aici mai am de lucru, dar sunt pe drumul cel bun, exersez în fiecare zi.”

Maria V.

„Minunat! Un dar pentru corpul meu. Exact cum fusese intenția inițială, cu asta plecasem la drum și mi-a îndeplinit toate așteptările. Este refreshing să descoperi un profesionist care-și face munca cu dăruire și deschidere spre client și nevoile lui specifice. În primul rând programul mi-a deschis mintea și farfuria. Am dat o șansă unor alimente pe care nu le-aș fi încercat de una

singură și am redescoperit plăcerea de a mânca fructe și legume proaspete în fiecare zi, nu doar accidental. ”

Sandra I.

Testimoniale

A fost un program interesant, am învățat multe lucruri, nu mi se pare greu de urmat. Chiar nu te mai simți balonat dacă respecți combinațiile corect. Și nu e foarte restrictiv, înveți pe parcurs combinațiile corecte.

Veronica B.

Ce primești la înscrierea în Programul Healthy 40

4 workshopuri+ 1 bonus săptămânale, live cu Andreea, în valoare de 1250 RON

Materiale în format pdf (Rețete pentru echilibrarea metabolismului și exemple de planuri alimentare, Alimente funcționale, Controlul stresului, Importanța somnului) în valoare de 580 RON

Acces nelimitat la prezentările fiecărui modul - priceless

Acces nelimitat în grupul dedicat programului - priceless

Susținerea mea și a comunitații - priceless

Sesiuni de Q&A - priceless

În plus, am pregătit câteva bonusuri speciale pentru tine

Bonus: 1 ședință de coaching one-on-one de 60 de minute cu Andreea, pentru acelea dintre voi care se înscriu până la miezul nopții.

E-book: 10 alimente pentru sănătatea hormonilor

Valoarea programului este 1830 lei, dar până pe 17 mai te poți înscrie și plătești doar 585 lei!

Înscrie-te acum și economisește 1245 lei!

Toate locurile pentru prima serie sunt ocupate. Nu îți face griji, te poți înscrie-te pe lista de așteptare pentru a participa în seria urmatoare!

Garanția mea pentru tine

Vom ține legătura în permanență prin intermediul grupului de Facebook, grup la care vei avea acces nelimitat. Vei face parte dintr-o comunitate de femei care doresc să rămână în formă, să aibă energie și să se simtă bine în pielea lor și după vârsta de 40 de ani, dar care vor să schimbe în bine și obiceiurile alimentare ale familiei lor, iar eu voi fi alături de tine să te ghidez pas cu pas.

Este important să știi să faci schimbări în ritmul tău, dar mai important este să ieși din zona de confort

Draga mea, știu că anul care a trecut a fost greu pentru tine. Știu că de cele mai multe ori te pui la finalul listei și te gândești că nevoile tale pot să mai aștepte. Să știi că și ele contează, de fapt.

Contează, pentru că dacă tu vei fi bine în corpul tău, vei radia de energie și asta se va reflecta asupra celor din jur. 

Corpul tău se schimbă în jurul vârstei de 40 de ani, dar dacă înveți cum să-l susții, cum să-i oferi alimente hrănitoare care să-l echilibreze, și cum să-l ajuți să fie în formă, îți va mulțumi. Vei vedea rezultatele acum, dar și pe măsură ce înaintezi în vârstă.

Eu cred că poți să ai o siluetă armonioasă și te poți simți bine în pielea ta, și mai ales, poți să creezi premisele unui stil de viață sănătos și pentru familia ta. Pentru că, deprinderile bune ale copiilor încep în familie.

Dacă dorești să începi călătoria spre o TU de mâine, eu sunt aici să te susțin!

Întrebări frecvente

Vreau să slăbesc rapid, mi se potrivește programul?

Nu, programul NU ți se potrivește dacă ești în căutarea unei diete rapide. Programul se adresează femeilor care vor să facă schimbări în stilul lor de viață, schimbări pe care să le poată menține pentru toată viața. Asta înseamnă răbdare și rezultate obținute treptat.

M-am înscris și am primit bonus o ședință de coaching one-on-one, câd o pot programa?

Ședințele one-on-one pot fi programate după finalizarea programului, în perioada 29 iunie 2021- 31 iulie 2021.

Webinariile LIVE vor fi înregistrate?

Da, toate webinariile vor rămâne pe grup și vei avea avea nelimitat la ele. Îți recomand totuși să participi LIVE, atunci vom avea și sesiunile de Q&A.

Dacă am alte întrebări cum procedez?

Îmi poți scrie pe grup, sau pe mail la adresa contact@carmenradu.ro

Cât timp am acces la grupul de Facebook și la materiale?

Accesul este nelimitat, materialele postate pe grup în format pdf vor fi accesibile atâta vreme cât ai nevoie de ele.

Înscrie-te acum în program!

Toate locurile pentru prima serie sunt ocupate. Nu îți face griji, te poți înscrie-te pe lista de așteptare pentru a participa în seria urmatoare!

Andreea Carmen Radu - 2023

(Visited 334 times, 1 visits today)
error: Content is protected !!