Buna! Eu sunt Andreea-Carmen, mama, sotie, antreprenor (owner http://minoki.ro), pasionata de nutritie si sport.

Interesul pentru nutritie a inceput acum 14 ani cand am observat ca mancatul haotic si fara atentie incepe sa aiba rezultate nefericite: acumularea de kilograme, marimi mai mari la haine, frustare, etc. De atunci incerc sa gasesc echilibrul intre alimentatie si un stil de viata sanatos si am descoperit treptat ca este foarte important ca miscarea sa faca parte dintre activitatile zilnice oricat de putin timp as avea.

Am absolvit cursul de Eating Psychology Coach curs acreditat IANLPC (International Association of NLP & Coaching) si IAHT (International Alliance of Holistic Therapist) si sunt Membru al Complementary Medical Association . Am absolvit cursuri de nutritie cu urmatoarele specializari Personal Nutrition, Child Nutrition, Sport and Exercise Nutrition la Shaw Academy , cursul de Child Nutrition al Universitatii Stanford, fac parte dintre Ambasadorii proiectului Food Revolution initiat de catre Jamie Oliver, sunt consultant pentru elaborare de programe educative si workshopuri de alimentatie sanatoasa pentru gradinite si scoli.

Imi place sa gatesc si sustin gatitul acasa iar de cand il am pe Tudor acest aspect este si mai important pentru ca imi doresc ca el aiba parte de o alimentatie cat se poate de sanatoasa. Consider ca a te hrani in zilele noastre devine deja o stiinta pentru ca suntem bombardati de alimente super procesate, etichete colorate si minciuni frumos ambalate.

Imi place sa fac sport si de aproximativ un an viziunea mea in ceea ce priveste antrenamentul s-a schimbat complet, am descoperit ca te poti antrena extrem de eficient in 20-40 de minute cu rezultate mult mai bune si fara sa ai nevoie de echipamente sofisticate. Pe scurt, am reusit intr-un an ce n-am reusit in 10 si ma bucur foarte mult ca pot sa tin pasul cu fiul meu care este un ghem de energie.

Pe blog veti gasi tutoriale de sport (ce fac eu ca sa ma simt bine in pielea mea 🙂 ), retete pe care le prepar pentru Tudor dar si pentru restul familiei si articole despre nutritia pentru copii pentru ca imi doresc sa transmit mai departe ce am invatat.

Va invit cu drag in lumea mea si va asigur ca daca eu am reusit sa gasesc calea spre un stil de viata sanatos, oricine poate, trebuie doar putina vointa!

 

 

 

*Exercitiile pe care le veti gasi in sectiunea Home Fitness se adreseaza persoanelor sanatoase. Daca stiti ca aveti o problema medicala este bine sa consultati medicul inainte de a incepe orice tip de exercitiu.

 

 

 

 

Sursa foto:Pixabay