Să mâncăm sănătos este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face pentru noi înșine. Pentru că și acest lucru se învață și pentru că uneori chiar dacă știm teorie, aplicarea acesteia este mai dificilă, sunt aici ca să te ajut.

Fie că îți dorești să faci trecerea la un stil de viață sănătos pentru tine și familia ta, îți dorești să pierzi câteva kilograme sau pur și simplu vrei să înveți să-ți placă mâncarea sănătoasă sunt aici pentru tine.
Știu că timpul este scurt și tocmai de aceea am creat acest program online pentru ca tu să poți beneficia de toate informațiile de care ai nevoie cât mai repede.

Programul online conține partea de anamneză, vei accesa un formular destul de complex care trebuie completat. Pentru ca lucrurile să fie făcute corect, am nevoie de analizele tale de sânge cu o vechime de maxim 3 luni. În urma completării formularului și a acordului tău, vei primi pe mail factura contravalorii serviciilor mele și în maxim 48 de ore de la efectuarea plății vei primi planurile alimentare precum și alte informații conexe de care vei avea nevoie.

De ce durează? Pentru că le pregătesc în funcție de informațiile pe care le completezi în formular și aici intră inclusiv preferințele tale alimentare și țelul pe care ți l-ai propus. Nu livrez planuri alimentare copy-paste, dorința mea este să putem colabora corect și să te pot ajuta pentru a-ți atinge scopul.

  • Pachetul pentru o lună conține:
    planuri alimentare personalizate în funcție de nevoile tale și de preferințele
    alimentare
  • 2 consultații pe Skype, una în prima săptămână și una în săptămâna a treia
  • suport pe mail și Messenger, rețete cu grad de preparare ușor, ghid de alegere corectă a alimentelor
  • ghid de cumpărături. Rămânem în contact mereu, dacă intervine ceva în programul tău (deplasări care necesită ajustarea meniului de exemplu) mă anunți și ajustăm planul alimentar.

Este foarte important ca tu să îți dorești cu adevărat să obții schimbarea în bine, de la tine pleacă totul. Eu sunt aici ca să te ghidez cu să-ți atingi scopul, dar puterea și voința sunt ale tale.

Vrei să știi cum să procedezi? Primul pas este să îmi trimiți un mesaj scurt prin care să-mi transmiți ce anume dorești: să înveți să-ți planifici mesele corect, să renunți la consumul de alimente procesate, să pierzi în greutate fără să te înfometezi, să îți hrănești familia corect. Pornind de la mesajul tău, îți voi spune exact care sunt pașii, care sunt costurile și cum urmează să procedăm. Pare mai complicat, dar partea frumoasă este că putem face acest lucru și din spatele calculatorului.

Ce NU fac: nu sunt medic și nu tratez boli. Știu însă că sănătatea începe din farfurie și aici te pot ajuta. Dacă hotărăști că vrei să lucrăm împreună, trimite-mi mesaj aici și îți voi transmite toate detaliile de care ai nevoie.